Tuesday, March 1, 2016

Askews me!

Kun pääsin treffailemaan Stepheniä syksyllä, oli hänellä mukanaan iso määrä neuleita joita sai kokeilla päälle. Rakastuin päätä pahkaa Askews me-kauluriin ja kun kotiuduin, ostin ohjeen heti!

malli: askews me cowl
lanka: Bc Garn Lucca, The Sanquine Gryphon Traveller & Wollmeise DK, 110g
puikot: 4 mm
Ja nämä(kin) kuvat on otettu sillä samalla epäonnisella kuvauskerralla ja miulla on vielä kaksi bloggausta jäljellä sen kerran kuvilla, koittakaa kestää! Jonkin verran sain näitä pelastettua säätämällä Gimpillä, onneksi. Mutta eiköhän näistä nyt idean kuitenkin saa millaisia nämä ovat.

Ohje tähän kauluriin on varsin oiva, ainut pieni miinus tulee siitä, että ohjeessa ei sanota, että neuletta ei kannata yhdistää pyöröksi ennen kuin on neulonut kerroksen kummallakin värillä. Kaksivärinen brioche ei ole vaikeaa, työlästä tai hidasta ehkä.


Koska koirien kanssa pitää ulkoilla kelissä kuin kelissä, olen todennut, että huivit ovat ehkä vähän epäkäytännöllisiä. Tämä kauluri on vastaus siihen ongelmaan koska tämä ei ole liian iso kaulassa ja on erittäin lämmin, kiitos briocheneuloksen. Valitsin langoiksi pehmeitä merinolankoja varaston pohjilta, kummatkin itse asiassa laikan varastosta alunperin varastettuja. Lucca on solidi vaaleanpunainen, Traveller hauskan läikälllinen. Icord-päättelyn tein WM DK:lla tuomaan hauskaa efektiä reunaan.


Askews me-kaulurissa on eräänlaiset raglanit joten se istuu hyvin harteille eikä rullaudu mihinkään suuntaan. Yhden kerran käyttökokemuksella aivan mahtava neule, yksi parhaita alkuvuoden neuleita. Suosittelen lämpimästi, tällä neuleella voi iloitella ja irrotella väreillä!

No comments: