Monday, February 15, 2016

Leluja

Mulle tuli tänään uusia leluja! Vähän jo leikinkin niillä ja ajattelin, että voisin esitellä teillekin. Jotta on jotain blogattavaa kun ei ole kukaan käynyt päättelemässä langanpäitä tai kuvaamassa valmistuneita neuleita.Make Bran rintaliivikurssilla viime vuonna pääsin kokeilemaan leikkausapuvälineitä ja ihastuin. Siitä asti olen haaveillut omista ja kun turkulaiset ompelijat tekivät Karnaluksiin kimppatilausta, päätin tilata ne itelleni.


Nyt kelpaa leikkailla! Leikkuri olisi voinut olla isompi mutta ostetaan semmonen sitten seuraavalla kerralla jos tuntuu siltä, että tämä on pieni. Tykästyin tähän malliin siellä kurssilla,  oli muistaakseni kahta eri mallia ja tämä tuntui mun käteen paremmalta.


Olin perjantaina kahvilla Olebrummin kanssa ja pyörähdettiin Eurokankaassa. Palalaarin alennuslaarista löytyi reilulla kolmella eurolla suurehko pala tuota käsilaukkupuuvillaa ja kun kävelin Tiirikkalasta kohti pysäkkiä, pysähdyin toisessa kangaskaupassa josta tarttui matkaan puoli metriä tuota eläinkangasta.


Suunnitelmissa on tehdä perjantain ostoksista ja näistä yllä olevista muutama projektipussukka.

No comments: