Tuesday, February 9, 2016

Nuorisolle

Neuloin Laikan serkulle Elonpolkuja-sukat joululahjaksi ja aloitin toisellekin serkulle jo ennen joulua. Mutta sitten meni (vähän) hermo koska jouluaattoon oli noin 52 tuntia ja miulla oli vasta eka varsi puolivälissä. Joten päätin, että meh, lapsi saa olla ilman sukkia ja vedin puikot pois. Noh, sitten tuli jouluna viestiä, että kyllä se toinenkin tahtoisi sukat. Ja jos teini-ikäinen poika tahtoo villasukat niin kyllä mä neulon!

malli: Elonpolkuja
lanka: Gjestal Maija, 78 g
puikot: 3 mm
En onneksi ollut purkanut sitä varren alkua vaikka vedinkin puikot pois joten pääsin suoraan vauhtiin. Edelleenkään en tykännyt langasta (en muista avauduinko tästä jo edellisen parin kohdalla). Olen neulonut Maijaa joskus vuosia sitten ja silloin tykkäsin siitä, semmoinen kiva peruslanka vähän paksumpana. Pehmeämpää kuin Nalle ja kivat värit. Nyt ostin siis sitä näihin teinisukkiin koska halusin päästä vähän helpommalla mutta en päässytkään.


Tämä lanka nimittäin halkeili aivan älyttömästi. Lisäksi käsituntuma oli tosi muovinen ja nyppääntyi tosi helposti, nämä näyttävät jo pesun jälkeen käytetyiltä mistä en niin kovin tykkää. Toivottavasti saaja ei siitä kuitenkaan harmistu.


Malli on todella kiva ja jos olet vailla sport/dk-vahvuista sukkaohjetta, suosittelen tätä lämpimästi! Tapahtui sopivasti mutta ensimmäisen toiston jälkeen meni jo aika autopilotilla.


Kuvat on kauheita, täällä on tänään ollut todella harmaata mutta halusin nämä kuvattua tänään jotta saan ne postiinkin joskus. Tässä kuvassa näkyy varsinkin miten lanka nyppääntyi jo neuloessa. Mielenkiinnolla odotan käyttökokemuksia. Ja tänä vuonna aloitan sen joululahjaneulomisen AJOISSA.

No comments: