Thursday, February 18, 2016

Pitkästä aikaa

Antero (eli mun rukki) oli hoidossa Outilla koska pieni pentu ja rukki ei vaan oikein ollut toimiva yhtälö. Ennen joulua Antero tuli takaisin kotiin ja vuoden vaihteessa kävin kehräämässä Tampereella kinkun sulattelujen muodossa. Sittemmin on valmistunut jopa kaksi lankaa!

kuitu: Yarngrimoire Polwarth, väri Saturn
navajokerrattu
147m/102g
 Tämä letti tuli yllätyslähetyksenä jokunen vuosi takaperin Asarumilta ja Vainajalalta kun minulla oli vaikeaa oman terveyden kanssa.


Ihan heti en päässyt sen kimppuun mutta viime keväänä aloitin, ajatuksella, että  teen vähän paksumpaa lankaa. Mikä on ollut miulle vaikeaa, tulee helposti väkisin ohutta säiettä. Noh, tämä jäi sitten kesken ja se näkyy lopputuotteessa. Mutta tuli ihan pätevää, navajoitua lankaa ja paksua! Laika omi tämän heti joten kaipa siitä jotain syntyy.

kuitu: mysteeri silkkisekoite
334 m /102g

Tämän kuidun ostin Annashilta, joka ei ollut varma mikä kuitu on kyseessä mutta näppituntumansa sanoi, että silkkiä on seassa. Ihana väri-iloittelu josta kehräsin kaksisäikeistä, kohtalaisen ohutta lankaa.


Tästä tulee isona Brake-kauluri koska on sen verran pehmeää, että kestän pitää suoraan iholla. Ja mikä parasta, kehräämisen into on taas täällä! Nyt rullalle menee Keesin merino-sw merino-silkkiä värissä Kitty pillow eli harmaita, violettia ja pinkkiä.

1 comment:

-P- said...

voi jösses miten ihanat langat... meen ihan sanottomaksi. Ja kyllä, olen virallisesti kateellinen kaikille, jotka osaa kehrätä. Ja vielä kateellisempi niille, jotka saa noin mahtavaa lankaa aikaiseksi.... viherrän täällä nyt varsin voimakkaasti. Ja haluan ehdottomasti nähdä sen kaulurin tuosta langasta!