Saturday, December 12, 2015

Sophie

Meidän perheen jouluperinteenä on jo ties kuinka monetta vuotta osallistua Joulupuu-keräykseen jossa kerätään lahjoja lastensuojelun parissa oleville lapsille jotka kenties muuten jäisivät ilman lahjoja. Tänä vuonna paketoimme ennätysmäärän eli neljä pakettia ja yhteen pakettiin paketoin myös itseneulottua.

malli: Sophie
lanka: Sandnes Garn Lanett, 25 g
puikot: 2 mm

 Poimin Joulupuu-keräyksen puusta lahjottavaksi 2-vuotiaan tytön. Koska heti keksin, että tytölle voi neuloa jotain ihanan söpöä! Kuten tämän Sophie-pupun. Ohje on Ysoldalta, olen häneltä tehnyt Otto-karhun joskus vuosia sitten ja meinasinkin neuloa sen nyt uusiksi kunnes huomasin, että kirjastossani on myös Sophien ohje.

Sophie neulotaan täysin saumattomasti, silmukoita toki pitää poimia ja välillä oli meno melkoista himmelöintiä mutta oli se sen arvoistakin. Etenkin nuo korvat!


Ohjeessa Sophie on neulottu DK-vahvuisena joten yksinkertainen fingering-paksuus tuotti pienemmän pupun mutta toisaalta, tämä lienee varsin oiva pienelle tytölle. Ohje on mainio vaikka muutaman kerran pitikin purkaa kun olin poiminut väärästä kohdasta silmukoita. Mutta kaiken vaivan arvoista koska on niin söpö pupu! 

1 comment:

Emma said...

Voi että on suloinen! Hän pääsee varmasti rakastavaan hoivaan :)