Monday, December 7, 2015

Antarktiksella

Joskus malli ja lanka eivät vain kohtaa vaikka ajatus olisi kuinka hyvä. Ostin alkusyksystä vyyhdin Wollmeise Purea värissä Chim Chim Chimney ajatusella, että neulon siitä vaihtoparilleni It's bigger on the Inside-huivin. Aloitin huivia mutta ei vaan toiminut. Joten purkua ja Ravelryn selaamista.

malli: Antarktis
lanka: Wollmeise Pure 100%, 124 g
puikot: 3,75 mm
 Vaihtoparini jonosta löytyi monelle suomalaiselle tuttu suunnittelija eli Janina Kallio ja hänen Antarktis-huivinsa jonka ohje minulla oli kirjastossa koska olin voittanut sen taannoin.


 Malli on helppo mutta silti kaunis ja sävähdyttävä. Ja koska sain tämän valmiiksi kauniissa syystalvessa, kuvat on otettu sisällä kirkasvalolampun valaisemana. Joiden kanssa langan väriä on lähes mahdoton tavoittaa oikein.

Neuloin osaa 2 yhteensä kolme kertaa koska varsinaisen toistomäärän jälkeen minulla oli niin paljon lankaa jäljellä ja pelkäsin, että huivista tulee kovin pieni.

Mutta pingotus teki jälleen ihmeitä ja huivista tuli varsin kivan kokoinen. Tänään huivi lähti kohti uutta kotiaan ja toivon, että se on saajalleen mieluinen!

3 comments:

Markka said...

IHANA!

enkulin käsityöt said...

TODELLA IHANA

K Birkenwasseranhöhe said...

Onpa kaunis! Ainakin tuossa valossa näyttää ihanalta tuo sininen. Toivottavasti on päivänvalossa yhtä hieno.