Thursday, December 17, 2015

Joulupukin apulaispuuhia

On taas se aika vuodesta kun kovin monen neulojan puikot heiluu hulluna koska joulu lähestyy (liian) kovaa vauhtia. Niin täälläkin!

malli: Anemochory
lanka: Regia Strech color, 68 g
puikot: 2,25 mm
 

  
 

 

Aloitin näitä jo kesällä testineuleena Hunterille mutta koska Hunter sanoi, että vain toinen sukka riittää dedikseen niin arvaatte varmaan, että niinhän siinä kävi, että toinen sukka valmistui vasta viime viikolla.

Tykkäsin mallista kovasti, sopivasti tekemistä mutta ei liikaa, näitä sai neulottua niin luennolla kuin kahvilla kuin telkkaria katsellassakin. Mutta pieneltä puhelimen ruudulta ei kannattanut tuota jalkapöydän kuviota neuloa koska toisessa sukassa on noin ziljoona virhettä siitä syystä.

Nämä sukat on just sitä mistä tykkään, simppelit pienellä jujulla. Kiilakavennukset tehdään tuon jalkapöydälle siirtyvän valepalmikon vierellä ja se tuo kivan efektin sukkaan. Istuu myös jalkaan tosi hyvin.

Luonnollisesti assari oli myös paikalla kun kuvasin nämä.
Langasta tykkäsin kovin, tuo on lanka joka on kestänyt Laikalla tosi hyvin ja näistä pitikin tulla sukat Laikalle mutta sitten todettiin, että ovat ehkä inasen pienet varresta joten menevät joulupukin kontin kautta toisaalle lahjaksi.


Joskus kuvaaminen näiden assistenttien kanssa on oikeasti rasittavaa. :D Koska mitäsäteetjavoinkomäosallistua! Kuvattavaa olisi muutakin, Doodler ja Dahlia cardigan mutta päättelykeijua ei oo näkynyt! Nyt tartun reippaasti joululahjasukkiin jotta saan ne ajoissa valmiiksi, vielä puuttuu 3 kokonaista sukkaa ja yhdet tossut. Ehtii ehtii, jaksaa jaksaa.

3 comments:

Markka said...

Ihan täydelliset, osuu just makuhermoon! Malttaisinkohan neuloa samanlaiset.

enkulin käsityöt said...

Todella upea malli ja ihanan väriset sukat.

MiunMaun said...

Hirmuisen kaunis yhdistelmä!