Sunday, December 27, 2015

Simppeliä ainaoikeaa

Huomasin käydessäni isälläni, että hänen avovaimollaan on jalassa tossut usein. Mutta ei villaiset vaan selvästi akryyliset ja päätinkin neuloa hänelle jouluksi kunnon villatossut jotka ehkä lämmittävät enemmän.

malli: Simple garter stitch slippers
lanka: sukkalankajämiä yht 49 g
puikot: 3 mm

Koska saaja pitää mustasta ja harmaasta sekä pienistä väripilkuista pukeutumisessaan kuten violetista, päätin valikoida sen suuntaisia värejä tossuihin. Joten töngin hetken jämälankalaatikkoa ja valitsin kolme kerää joista posottelisin tossut.


Näiden kanssa meinasi tulla hieman kiire. Tossut nimittäin valmistuivat aattoaamun varhaisina tunteina niin, että pääsin sänkyyn noin puoli neljä aattoaamuna. Hieman aikaisemmin voisi aloittaa ensi vuonna lahjaneulomisen tai mikä vielä parempaa, voisi koittaa oikeasti neuloa pitkin vuotta lahjakoriin sopivia neuleita jotta ei tarvitsisi joulukuussa neuloa kädet krampissa ja hampaat irvessä vain ja ainoastaan joululahjoja. Lupaus jonka olen tehnyt varmaan joka vuosi mutta en vielä kertaakaan ole siinä onnistunut. :D

2 comments:

Miia-Rebekka said...

Ihan sama lupaus mullakin joka ikinen vuosi ja kukas se taas väänsikään hikikarpalot otsalla viimetipassa pöllölapasia pakettiin ;) .

Markka said...

2016 on se vuosi! Mä tunnen sen! :D