Wednesday, December 30, 2015

Kaylee, go to blackout!

Olen varmaan ennenkin kertonut, että ohjeiden lukeminen ei ole mun vahvimpia puolia. Noh, tämä sai taas vahvistusta kun neuloin vaimon joululahjasukat.

malli: Treppenviertel
lanka: Lanitium ex Machina Basic sock, 63 g
puikot: 2,5 mm
 
Olin nimittäin neulonut jo koko ensimmäisen sukan ja toisenkin sukan melkein kantapäähän kun tajusin, että olen neulonut kaaviota väärin. Voi myös hyvin olla, että olen neulonut ensimmäisenkin parin väärin. Oikeasti, miten vaikeaa sitä ohjetta voi olla lukea! No ilmeisesti tosi vaikeaa.


Koska Laika huomasi sitten jalkaansa laittaessaan näitä, että olen neulonut kaksi saman jalan sukkaa. Taas. Eipä tuo käyttöä haittaa mutta itseäni harmitti hetken oikein tosissaan. Koska mielestäni vielä varmistin, että neulon sekä oikean että vasemman jalan sukan.


Värit ivät toistu oikein, lanka on Lanitiumin Firefly-klubista ja nimi avautunee faneille. Rakastan Lanitiumin värjäyksiä koska ne on niin syviä ja monisävyisiä eikä tämä ole poikkeus.


Neuloin ensimmäistä kertaa tätä Perussukkaa ja olen kyllä neulontakokemukseen tyytyväinen. Käsituntuma on kiva, värit on ihanat ja eivät esim vuotaneet käsiin. Kastellut näitä en vielä ole mutta aiempia Lanitium-sukkia on pesty koneessa ja ovat kestäneet varsin hyvin sitä kohtelua. Tosin, meillä pestään kaikki villasukat villapesussa koneessa.

Mulla alkaa kasautua blogattavaa ihan urakaksi asti, yritän purkaa backlogia mahdollisimman tehokkaasti! Joten tulossa on neuletakkia, Doodleria, joulukalenterisukkia ja pipoa ainakin! Sen lisäksi siis, että nyt on menossa lapas/pipobuumi ja niitä varmaan neuloontuu tässä useampikin!

1 comment:

enkulin käsityöt said...

Upeat sukat.
Ihanaa Alkavaa Vuotta Sinulle