Thursday, January 7, 2016

Rasti seinään!

Ne jotka ovat seuranneet Tuin Kutomoa pidempään, tietävät, että täällä ei pahemmin neulota käsineitä. Etenkään lapasia. Mutta nyt voitte vetää ison rastin seinään sillä kyllä, neuloin lapaset!

malli: sydänmaa mittens
lanka: Malabrigo Rios, 61 g
puikot: 3,5 mm
 

 

Kun nämä lapaset hyppäsivät Ravelryn pattern-sivulla eteeni, menivät ne heti jonoon. Olen yleensäkin tykännyt kovin Handepanden ohjeista sillä niissä yhdistyy yksinkertainen kauneus ja käytännöllisyys. Kuten näissäkin.


Olen yleensä todella, todella huono neulomaan kaikenlaisia käsiasioita mutta lapaset on se kaikkein vaikein neulottava mulle. En oikein tiedä miksi, yksi ongelma on peukalo johon jumitun yleensä aina. Mutta nyt olin niin fiksu, että neuloin peukut heti kun sain lapasen neulottua. Näissä on intialainen kiila jota en olekaan ennen neulonut mutta joka tuntuu istuvan tosi hyvin käteen.

Tämä lanka oli ennen pipo (Rosebud) mutta se jäi laatikon pohjalle lojumaan joten otin kerijän ja purin pipon. Näitä tuli heti käytettyä ja taisin jo onnistua myös hukkaamaan toisen näistä. Oikeasti, ei voi olla näin huono lapaskarma! Mutta mikäli kaipaat nopeaa ja kaunista lapasmallia, suosittelen näitä lämpimästi!

2 comments:

Emma said...

Apua, sie oot vielä nopeempi lapasehukkaaja kun mie :D Jospas se jostain ilmaantuisi, nää on hienot!

Julia Tuuhela said...

Kas! Juuri tein samanlaiset! En ole ehtinyt blogata niitä kyllä vielä.