Tuesday, December 1, 2015

kiela

Myssyt on ihania neulottavia. Niihin voi käyttää ihkulankoja koska niihin menee kohtalaisen vähän lankaa, ne tulee nopeasti valmiiksi (jos muistaa neuloa eikä vaan jätä neulepussukkaa ajelehtimaan pitkin huushollia) ja Suomen säässä niitä tarvitaan aika monta kuukautta vuodesta. Arvaatte varmaan mitä aion teille esitellä. Jep, myssyn!

malli: Kiela hat
lanka: Drops Extra Fine Merino, 82 g
puikot: 3,5 & 4 mm

 Meiju kyseli syksymmällä josko olisin kiinnostunut salaisesta testineulonnasta ja vilautti tämän pipon prototyyppiä. Tartuin ilolla tilaisuuteen koska tosiaan, tykkään neuloa myssyjä. Töngin vähän varastoani ja löysin sieltä kaksi kerää kauniin tummanharmaata Dropsin Extra Fine Merinoa josta tiesin, että ei varmasti kutita joten valitsin langaksi sen.


Ja valinta oli hyvä. Lanka tuo kauniisti esiin palmikot ja väri toimii kaiken kanssa eli juuri sellainen luottomyssy kun jokaisella kuuluu olla varastossa. Pohdin tähän myös tupsua mutta koska tämä ei jää itselle niin en sitä laita, annan ehkä ohjeet mukaan, että miten sen voi tehdä jos haluaa. Tulin siis vahingossa aloittaaneeksi kerrankin joululahjaneulonnan ajoissa. Mutta kuten olettaa saattaa, kaikki muut lahjat on vielä puikoilla ja kohta iskee paniikki, että ehtiikö neuloa.

Tämä on kuitenkin hyvä lahjaneule, nopea ja sopii miehille, lapsille ja naisille. Tykkään ja toivon, että saajakin tykkää!

1 comment:

Pitsisukka said...

Todellakin piponeuleet on kivoja, eritoten palmikot, täytyy painaa malli mieleen.