Monday, November 2, 2015

Prince of Brioche!

Kun Kerä ja Titityy julkaisivat tiedon, että kaksi idoliani, Stephen West ja Ysolda Teague, tulisivat Suomeen kiertueelle kurssien muodossa, saatoin vähän kirkua. Sitten piti jännittää, että missä opettavat mitäkin, mitä kurssit maksaa, ehtiikö ilmottautua, pääseekö kurssille, onko varaa, kuoleeko jännitykseen kun menee kurssille, selviääkö kurssista hengissä vai pyörtyykö kun pääsee samaan tilaan idolin kanssa. Lienee selvää, että ainakin hengissä selvittiin kun tätä nyt naputan!
 
Oli alusta asti selvää, että haluan Stephenin Excessories-kurssille. Koska jos jonnekin kurssille menen, haluan irrotella! Haluan  nähdä briossiprinssin ja inspiroitua! Tämä oli aivan mahtava valinta, en kadu lainkaan. Jos olisi ollut rahaa enemmän, luultavasti myös Ysoldan beyond the raglan-kurssille olisin mennyt.

Tästä lähdettiin liikkeelle. Kasa erilaisia lankoja, kurssille ohjeistettiin tuomaan vähän kaikkea. Joten kun kirpputorilla iskin silmäni kerään tamponilankaa, se oli pakko ostaa! Ja oikein arvasin, Stephen innostui siitä valtavasti ja painotti, että sitä on käytettävä excessoriini.


Pohjana itselläni oli Laikan isoäidiltä saatu ketju jossa oli helmiä. Virkkasin ketjuun kiinteitä silmukoita joista sitten poimin puikolle silmukat ja aloitin neulomisen. Olen yleensä hyvin pitkälti sitä neulojatyyppiä joka neuloo ohjeesta joten tämän kaltainen neulominen on minulle vierasta. Koen, että en muka osaa. Mutta osaanhan minä! Kuvassa oma excessorini on vielä kesken mutta oli ihanan vapauttavaa neuloa miettimättä sen enempiä. Stephen painotti, että More is more and less is a bore ja sillä mennään!


 Tässä ylpeä neuloja esittelee melkein valmista tekelettään jota iloisesti käytti koko illan Meet & Greet-bileissä. Joissa oli mieletöntä tavata myös Ysolda joka on kaunis ja ihana ja ah. Nauroimme, näimme Stephenin musiikkivideon joka julkaistaan perjantaina alkavan mysteeri-KALin alla ja kuulimme mm mistä Ysolda ja Stephen inspiroituvat.

Stephen innostui kovin kun bongasi, että meitä oli viisi joilla oli kaunis, ihana ja värikäs Stephen-huivi harteilla. Joten pääsimme yhteiskuvaan idolimme kanssa, kuvasta kiitos Kerän Jonnalle! Parasta. 


Oli aivan mahtavaa. Ja nämä ihanat ihmiset tulevat uusiksi keväällä Suomeen! Parasta! Jos jotain miinuspuolta pitäisi sanoa niin kurssista ja bileistä tarttui matkaan älytön startiitti. Tarvitsen Kaikki Neuleet. Jonoon meni useampi Stephenin briossineule, mm Askews me dress (joka alkoi kuulemma pipona mutta josta tulikin mekko, parasta) jonka neulomista en kyllä ole ennen edes ajatellut.

1 comment:

MiunMaun said...

Aivan ihana hyväntuulenpostaus! Siitä niin välittyy se kuinka hauskaa kurssilla on ollut. More is more and less is a bore... Mäkin opin nyt jotain uutta, jiihaa!