Sunday, November 8, 2015

Lanka tulee langan luo

Poikkeuksellisesti ajattelin vähän esitellä mitä oon ostanut! Koska ovat vaan niin ihunaisia.

Harmittelin lähtiessäni Kerään Stephenin kurssille, että kun ei ole oikein varaa ostaa mitään. Yhtäkkiä anoppi kysyi, että koskas vietänkään syntymäpäiviä ja sitten antoi etukäteen synttäriraha käskien ostaa itselleni jotain ihanaa Kerästä.

Pyörin pitkään eestaas kaupassa , hypistellen kaikkea ihanaa mitä siellä on.Quince and Co:n langat houkuttelivat kovin, samoin Eden cottage yarnsin mutta sitten huomasin, että kuljetan kädessäni kahta vyyhtiä Isagerin Alpaca 2:sta. Jotka eivät vain irronneet kädestäni.

Pitkään olen haaveillut Juju Vailin huivista Pop Spots ja muistin, että siinä on käytety Isagerin lankaa joten näppäränä tyttönä kurkkasin puhelimella Ravelrystä kulutuksen ja marssin sitten näiden kahden vyyhdin kanssa kassalle. Kaveriksi näille minulla on Dropsin brushed alpaca silkiä kauniin korallina, Isagerit ovat ns pohjaväri ja brushed alpaca silkistä tulee täplät. Tulee ihana siitä!

Kurssin loputtua pyörin vielä hetken ja tartuin myös näihin kauniin vaaleanvihreänharmaisiin vyyhteihin. Miettimättä sen pidemmälle marssin nekin kädessä kassalle ja ostin! Tämä väri osottautui mahdottomaksi kuvata, ei siis oikeasti ole noin harmaa miltä näyttää ainakin omalla ruudullani vaan kaunis vaaleanvihreä. Ei sillä etteikö harmaakin olisi kaunis! Koska on!


Kotimatkalla keksin mitä näistä tulee. Pohja/pääväri Stephenin Parachutey-toppiin! Näiden kaveriksi ajattelin kaivella jämälankapurkkeja, haluan siihen erilaisia tekstuureja. Laikalla on tämä kesken ja kadehdin sitä jo nyt vaikkei ole valmiskaan vielä! Nyt jonkun pitäisi vaan neuloa noi miun keskeneräiset valmiiksi ja pari joululahjaneuletta, että voisin aloittaa näistä uusia neuleita!


Kanssaneuloja puolestaan myi lankojaan ja toi neuletapaamiseen mukanaan 5 vyyhtiä Skeinin pehmoista merinoa mielettömässä roiskevärissä nimeltä Inner City. Hypistin näitä, pistin takaisin pussiin, hypistin ja pistin pussiin. Tämä toistui monen monta kertaa kunnes sitten lähtiessäni kotiin kysyin, että mitä näistä köyhtyisi. Koska hinta ei ollut paha ja tiesin, että tilaisuus olisi ainutkertainen ostaa Skeinin värjäyksiä, tartuin pussiin ja kannoin sen kotiin. Yleensä vierastan näin valkopohjaisia värjäyksiä koska olen kohtalaisen kamala sottapytty mutta tästä neulotun vaatteen kanssa ollaan sitten vaan kiltisti. Ruokalappu päälle syödessä. Ravelryn ohjehakua pyörittelin näiden tiimoilta ja vahvin ehdokas malliksi on tällä hetkellä Stefanie Japelin Schooly.

3 comments:

enkulin käsityöt said...

Ihania lankoja. Syksllä iskee sisällä pieni hamsteri.

MiunMaun said...

Voi kuinka ihana anoppi sulla on!

Sude said...

Minäkin olen huomannut, että langat kutsuvat toisiaan ja sitten ne kerääntyvät suuriksi laumoiksi =). Hyvin seurankipeää porukkaa. Mukava anoppi sinulla.