Saturday, October 10, 2015

Ehei, mitään ei ole valmistunut. Tai on, eräs salainen testineule mutta sitä ei saa esitellä vielä! Tuli kuitenkin fiilis, että ehkä olisi kiva blogata.


Ilma viileni Valio-myrskyn myötä lähes yhdessä yössä joten nyt on kiva muistella elokuun lämpimiä päiviä! Walterin mielestä Laika on mitä parhain kiipeilyteline.


Ajoittain tulee pohdittua, että onko tuo ollenkaan mäyräkoira vai onko se esim mäyräkoirapukuinen kissa. Sen verran kissamaisia tapoja hällä on!

Vuoren (tai ihmisen) valloittaja!
Mutta niin se on, että tylsää näiden kahden kanssa ei ole koskaan. Kuten ei kissojenkaan. Jotain jäynää ne keksii päivittäin, yleensä useita (kymmeniä) kertoja päivässä.


 Runo on tietty aina yhtä cool.

Mutta kyllä täällä neulotaankin! Miljoona silmukkaa ja miljoona kilometriä (ainakin siltä on tuntunut) Kappaa on jo valmiina ja nyt mennään viimeisessä värissä, vihdoin. Eli valmistakin tulee joskus! Jihuu!


2 comments:

enkulin käsityöt said...

Hauskat kuvat. Ei varmasti tule aika pitkäksi noiden ihanuuksien kanssa. Mukavaa sunnuntaita sinulle.

MiunMaun said...

Ihana pieni myyriäinen. Kyllä ne vaan ovat niin omanlaisiaan. Meillä on omia tapoja, joita en ole nähnyt millään muulla koiruudella. Tai sitten omani on vähän höpsö, eikä se liity mäyräkoiriin mitenkään...