Sunday, July 26, 2015

Pebble beach

Olen tainnut ennenkin avautua siitä miten kiva pitsihuiveja on neuloa mutta sitten se viimeistely. Kun pitää pingottaa ja sitten vielä päätellä langanpäät. Eli jos saa pingotettua vielä jossain järkevässä aikataulussa, päättely nyt sitten ainakin venyy. Niin kävi taas(kin). Testineuloin Helenille isoimman koon tästä ihanasta huivista ja deadline oli jo toukokuussa. Sain kyllä neulottua aikataulussa mutta sitten se kuuluisa viimeistely.

malli: Pebble Beach
lanka: Hopeasäie MesiLace, 82 g
puikot: 3,75 mm
 Ostin Hopeasäiettä syksyn retriitistä muutaman vyhdin ajatuksena, että ne menisi Kappaan mutta sitten päädyinkin toisenlaisiin värivaihtoehtoihin. Joten kun tuli tämä testineulontatilaisuus, tartuinkin sitten tähän vyyhtiin.

Väri on minulle vähän outo valinta noin lähelle naamaa mutta olen tosi iloinen, että valitsin tämän. Koska tykkään tästä tosi, tosi paljon! Kaikesta, langan tunnusta ja väristä ja kokonaisuudesta. Juuri ihana tuli tästä.


Testineuloin suurimman koon ja kävi perinteisesti. Kun huivi tuli puikoilta, olin sitä mieltä, että se on pieni. Kun pingotettiin se niin kas kummaa, se onkin lähes teltta. Mutta juuri sopiva teltta, kevyt ja lämmin semmoinen. Tätä tulee varmasti käytettyä paljon. Ohje on todella hyvin kirjoitettu ja tykkäsin siitä, että Helenillä kulkee koko ajan ohjeessa mukana prosenttimäärä jonka olet jo neulonut sekä silmukkamäärä joka pitäisi olla ko kerroksella. Helpottaa huomattavasti elämää jos tulee virhe ja pitää purkaa kun ei tarvitse itse laskea, että paljonko pitäisi olla


Kuvausolosuhteet olivat hieman tuuliset Viking Gracen kannella mutta pääsipä tämäkin sitten heti käyttöön kun oltiin saatu viimeistelyt tehtyä!
.

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Upea huivi ja kaunis lanka.

Neulisti said...

Uuh, nätin värinen! Kovasti on suunnitteilla joskus hamassa tulevaisuudessa neuloa tämä.