Thursday, July 16, 2015

Beta bubbles

Tour de Sockin toinen kierros jäi tosiaan välistä mutta kolmannen neuloin. Koska olimme reissussa, olin ottanut kotoa mukaan kaksi mahdollista lankaa ja päädyin alitajuisesti neulomaan nämä samasta värimaailmasta kuin ensimmäisetkin.

malli: Touring bubbles
lanka: Lanitium ex Machina BFL Twist, 76 g
puikot: 2,5 mm
    

 Nämä olivat varsin hauskaset neuloa vaikka edistyivätkin välillä jopa tuskaisen hitaasti. Mutta minkä sille voi jos on vaan kaikkea muuta huseerattavaa kuin neulominen. Maaliin kuitenkin päästiin ja se on se mikä merkkaa!


Koska mallikuvio ei joustanut kauheasti, tein sukat ohjesuositusta isommilla puikoilla jotta ne mahtuisivat Laikan jalkoihin. Ja nyt näistä tuli aivan passelit! Jalkaterään jouduin tekemään lisätoistoja suhteessa siihen mikä oli TdS:n minimivaatimus mikä tietenkin myös osaltaan hidasti valmistumista.


Viime vuonna neuloin yhdet sukat Zeldan vastaavasta pohjasta ja olen tykännyt niistä kovin. Joten uskon ja toivon, että nämäkin kestäisivät hyvin vaikka Laika onkin aika hc-sukan kuluttaja ja kuluttaa esim wollmeise twin puhki kahdessa viikossa.

 Kaksi seuraavaa etappia on jäänyt välistä, nyt odotan millainen on viimeinen malli, että josko sen neuloisin. Mutta muuta on kyllä valmistunut, kunhan vaan saan kuvattua niin blogiinkin pääsevät esille he.

No comments: