Wednesday, July 29, 2015

Boom! Fashion!

En ostanut Stephenin kevään mysteerihuiviohjetta sen KALin alkaessa koska viimeksi Rockefellerin kanssa kävi huonosti enkä saanut sitä neulottua. Noh, sitten kävi perinteisesti ja kun huiveja alkoi valmistua, rakastuin. Asia muhi jonkin aikaa päässäni kunnes sitten varjo-kyhin tiimoilla kaipasin jotain Ihan Muuta neulottavaa.

malli: Exploration Station
langat: Wollmeise Twin, Shibui Sock, Lanitium ex Machina glitter sock, Lai-la-lai Yarnz sw merino
puikot: 4 mm
Innostus väritykseen tuli osin vahingossa ja osin aiemmin neulomastani Global Nomad-kaulurista. Koska Laikan värjäämiä merinoita oli kumpaakin väriä vain yksi 50g vyyhti, piti vähän soveltaa ja lisätä värejä. Mutta näin tästä tuli aivan mielettömän ihana.

Huivi oli ihana neuloa, eri osiot tehtiin erilaisin pintaneulein joten vaihtelu piti mielen vireänä. Ainut miinus oli kohtalainen määrä langanpäitä viimeisteltävänä.

Kuten Stephenin ohjeet yleensäkin, tämäkin oli hyvin kirjoitettu ja sai vain neuloa kiltisti ohjeesta. Opin uutta kuten kaksiväristä briochea! Tykkään Stephenin tavasta yhdistellä erilaisia tekniikoita ja erilaisia lankoja ja olen iloinen, että olin itsekin rohkea ja menin vähän erilaisella yhdistelmällä.

Odotan innolla syksyä ja viileämpiä kelejä, että saan tämän käyttöön! Mikäli ette vielä ole katsoneet Stephen Eastin videocastia, ehdottomasti menette nyt heti katsomaan! Mahtava viihdyke, haastan jokaiseen katsoman tulleet jaksot koska niistä tulee mielettömän hyvälle tuulelle.

Ja mikäli ette vielä ole huomanneet niin Stephen tulee syksyllä Suomeen, opettaa sekä Kerässä että Titityyssä lokakuussa!

1 comment:

MiunMaun said...

Boom! Absolutely fashion!
Tämon retee.