Saturday, April 18, 2015

Kohti kesää

Sukkahullutuksen neloskierroksen ohje tipahti sähköpostiin viime viikon tiistaina ja hetken pohdinnan jälkeen päätin ottaa langaksi Eimiltä ostetun merinosukkalangan. Ohje oli varpaista aloitettava mikä ei ole suurin suosikkini mutta sillä mennään mitä vastaan tulee.

malli: Longing for Spring
lanka: The knitting goddes UK 4ply Merino nylon sock, 60 g
puikot: 2,25 mm
 Vaikka malli ei ole kovin vaikea tai vaativa, näiden kanssa meni yllättävän paljon aikaa. Jotenkin ei vaan kulkenut, ei niin millään. Lähdin tänä vuonna sukkahullutukseen sillä ajatuksella, että neulon niin paljon ja sitä tahtia kuin sattuu huvittamaan. Nyt näiden sukkien kohdalla ei huvittanut ja tipahdin tällä kierroksella kisasta.


Mutta sain kuitenkin kivat sukat joiden neulominen oli pääosin ihan mukavaa. Tein varteen yhden toiston enemmän kuin oli vaatimus koska halusin vähän pidemmät sukat kuin vähimmäisvaatimus 50 kerrosta olisi tuottanut. Saan sähköpostiini kuitenkin myös kisan muut ohjeet, jos näyttävät kivoilta niin varjoilen varmaan niistä jokusen vaimon jalkoihin.

Ja on täällä neulottu muutakin kuin sukkia, kuvausta ja päättelyä odottaa kaksikin huivia mutta se kuuluisa päättelykeiju tuntuu eksyneen matkalla koska ei ole täällä näkynyt. Joten jos näkyy niin lähettäkää tänne! Ompelukonekin on hurissut, niistä lisää myöhemmin.

No comments: