Tuesday, April 7, 2015

Raidat sukkaa

Laikan jatkuva sukkien tarve pitää luentoneuleen valinnan helppona, sukkiahan se on siellä neulottava. Juuri viikonloppuna heitin taas yhden parin roskiin koska oli niin iso reikä kantapään yläpuolella, että en todellakaan lähde semmoista parsimaan. Onneksi valmistui viime viikolla uusi pari sen tilalle!
malli: oma perussukka jälkijättöisellä kantapäällä
lanka: Drops Fabel, Katia Ole Socks Gaudi & Lana Grossa Meilenweit Joy 76g
puikot: 2,25mm


 Mulla on isohko laatikollinen omia ja neuleystäviltä saatuja sukkalankojen jämiä joista välillä kaivelen lankoja raitasukkiin. Ne on siitä kivoja, että pienetkin nöttöset riittää melko pitkälle.  Ja saa hauskaa pintaa vähällä vaivalla!

Kun aloitin näitä sukkia, en ollut ihan varma, että mitä olen mennyt tekemään. Alku näytti varsin mielenkiintoiselta mutta kun vaan neuloi eteenpäin (sillä eihän sitä kukaan nää jos jalassa on rumat sukat kun ne on kengissä) niin kävi ilmi, että näistähän tulee mahtavat! Värit sopivat jollain oudolla tavalla keskenään ja muodostivat hauskoja raitapalkkeja.

Teen nämä raitasukat yleensä niin, että varpaat, kantapäät ja resorit on yhtä väriä ja muuten teen kahden kerroksen raitaa. Nyt olen testaillut jälkijättöistä kantapäätä ja se tuntuisi istuvan hyvin jalkaan. Plussaa on, että ei tarvitse neuloa supertylsää kantalappua. Kuviin tunki luonnollisesti mukaan Runo, meidän pieni linssilude.

3 comments:

Emma said...

Raikasta raitaa!

Eija said...

Tosi nätit sukat, tykkään.

Hannariina said...

Hienot sukat! Värit toimii hyvin yhdessä :)