Thursday, March 19, 2015

Linia

Totesin taas todeksi sen tosiasian, että kun neuloo pääsääntöisesti vain yhtä neuletta kerrallaan, se valmistuu nopeammin kuin jos neuloo vähän kaikkea kerrallaan. Viime aikoina isoihin töihin kuten puseroihin ja neuletakkeihin on uponnut kuukausia mutta Linia valmistui reippaassa tahdissa (asiaan vaikutti myös testineulomisen dl).


malli: Linia
lanka: Wollmeise DK, 186 g & SMC Extra Merino 536 g
puikot: 3,5 & 4 mm

Kun Meiju lähetti mailia, että haluaisinko testineuloa Linian, hihkuin heti haluavani. Sillä juuri tätä minun vaatekaappini kaipasi. Pehmeästä merinosta tehtyä mukavaa neulepaitaa jota voi pitää hameiden ja housujen kanssa. Nyt tekin voitte neuloa tämän, ohje on uusimmassa Ullassa (kuten kaikkea muutakin ihanaa, menkää heti katsomaan jos ette jo ole niin tehneet!).


Ja tämä on juuri kaikkea sitä. Koska en ollut aivan varma riittääkö langat mitkä olin tähän varannut, aloitin ohjeesta poiketen raitavärillä koska tiesin, että Wollmeisea saan varmasti lisää kun taas pääväriä en meinannut löytää. Mutta sitäkin löydettiin, kiitos Vaimon mahtavan google fun, Latviasta. Tämä oli toinen isompi neuleeni Wollmeise Dk:sta ja rakastuin vain enemmän. Neulepinta on kaunis, lankaa on ilo neuloa ja värit ovat kauniit.

Liniaa oli kiva neuloa sillä koko ajan tapahtui jotain. Rakenne on mielenkiintoinen mutta ei vie liikaa keskittymiskykyä vaan tätä pystyi posottelemaan telkkaria katsellen. Vaikka tein kiltisi mallitilkun, valmis pusero venähti kastelussa enemmän kuin olin ajatellut mutta luultavasti se vetäytyy kyllä takaisin joten en ole siitä huolissani.


Yritin saada Maunoa kuvaan kanssani mutta mäyräkoira pisti itsensä selälleen kun huutelin luokse. Valitettavasti hänet hilattiin silti paikalle ja kuva otettiin.

1 comment:

Emma said...

Ihanan keväinen! Tää malli sopii näköjään kaiken kokoisille, eli jonoon pääsee :)