Tuesday, March 10, 2015

Lehdykkäitä

Joskus projektit meinaa ufoutua, milloin mistäkin syystä. Nämä kyseiset kämmekkäät aloitin viime kesänä kun oltiin Kirvalla talo-koira-hevosvahtina ja ottamani kuva ohjeesta oli niin huono, että neulominen kotona sitten jäi.


Kunnes kuulin, että Alanan kumpikin kirja on kirjastossa! Reippaana tyttönä varasin kirjat ja vaimo töistä ne kantoi sitten kotiin.  Samalla kyydillä tuli uudestaan lainaan myös Veeran Huivileikki jota rakastan älyttömän paljon, ehdottomasti haluan sen myös omaan hyllyyn kunhan budjetti sallii sen hankkimisen. Alimmaisena pinossa on uudehko ompelukirja Pistoksissa josta turisen varmaan myöhemmin lisää kun ehdin sitä tutkailla.

Malli: Spring Foliage
Lanka: Lang Yarns Baby Alpaca, 36 g
Puikot: 3,25 mmAlanan kumpikin Botanical knits on täynnä kauniita luontoaiheisia neuleita. Ensimmäisenä omille puikoille hyppäsivät tosiaan nämä kämmekkäät joiden lanka saapui neuleystävältä. Ihana lanka! Niin pehmeä kuin kissavauvan massu!

 En ole Alanalta montakaan neuletta tätä ennen neulonut mutta uskallan silti sanoa, että ovat hyvin kirjoitettuja. Tässä neuleessa rakastuin etenkin tapaan jolla Alana tekee 1-to-3-lisäyksen. Kaunis, elegantti ja nätti lopputulos.

Nämä valmistuivat sopivaan aikaan sillä nyt tuntuu siltä, että Turussa on juurikin sopiva aika käyttää moisia. Nämä lämmittävät sopivasti ja kastelu auttoi ns. naimaraitaongelmaankin.  Hyvä käyttöneule, käsineitä on mun varastossa aivan liian vähän koska en yleisesti ottaen pidä niiden neulomisesta mutta nämä neuloontuivat loppujen lopuksi noin kahdessa päivässä.
No comments: