Sunday, August 11, 2013

Tour de Fleece 2013

Osallistuin tänä vuonna Tourille toista kertaa, tällä kertaa kuitenkin niin, että sain koko ajan kehrättyä rukilla. Vickan oli mukana myös Helsingin reissulla, hyvin kulki matkalaukussa! Sanoisin, että jokaisena päivänä jaksoin kehrätä, jonkin verran "siirsin" vapaapäiviä jaksamisen mukaan mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen suoritukseeni.

 Lankoja tuli kehrättyä yhteensä 484 grammaa ja 1042 metriä! Lisäksi kesken jäi Keesin Polwarth (joka sittemmin on kehrätty kyllä valmiiksi ja odottelee pesua). Aloitin kertaamalla Lanitium Ex Machinan Pure-kuituklubin polwarthin ja opin, että kyllä sen navajoitavan säikeen vaan pitää antaa levätä. Oli aikamoista kikkaraa nimittäin se säie valmiina kun ei ehtinyt levätä kuin päivän. Sen jälkeen jatkettiin saman klubin merinolla, kehräsin ja kertasin myös omasta padasta nousseen BFL-silkin ja viimeisenä valmiiksi pääsi vaihdossa saatu merino-silkki.

kaikkikehruut

Merino-silkistä tuli paksumpaa ja olen siitä ylpeä, tähän asti paksumpi on ollut mulle vaikeaa (edelliset yritykset päättyivät huivilankaan ja sport-vahvuuteen). Mutta nyt on kivaa lapaslankaa!

2 comments:

eliisa said...

ihania lankoja! tulee varmasti superhienoja lapasia :>

Emma said...

Ihanaisia vyyhtejä... Miullakin on paksun langan kehräys vielä opettelematta.