Monday, August 12, 2013

Pienenpieniä

Ystävä sai tyttövauvan heinäkuun alussa ja kun olin selvinnyt ensijärkytyksestä (ja laika hämmennyksestä, että en huudakaan koskien tilaamaani sämpylää), kysyin tietenkin heti saako tytölle neuloa. Ensinnä puikoille päätyi jo kertaalleen neulottu Garter yoke baby cardi, tällä kertaa woolista. Tykkään mallista ja toivon, että se on sopiva. En osaa yhtään arvioida vauvakokoja.


vauvatakki4

vauvatakki

vauvatakki2
malli: Garter yoke cardi (rav)
lanka: Novita Wool, 75g
puikot: 3,5 mm

Hihat ja nappilistat tuli eri värillä kuin kroppaosa koska ostamani pinkit kerät olivat Täysin eri värisiä. Okei, olivat eri värierää mutta olisi voinut kuvitella, että ovat eri väriäkin koska ero oli niin huomattava. Mutta nätti tuli näinkin!

Pakettiin neuloin lisäksi pienen myssyn. Ohje on ollut ostettuna jo jonkin aikaa, ajatus on tehdä itselleni tämä käsinkehrätystä. Nyt oli hyvä kohta testiajaa ohje ja todeta se oivalliseksi. Parhaiten tämä varmaan toimisi monivärisestä langasta mutta söpö on näinkin. Primavera oli ihanaa neulottavaa, tämä kerä on Wanhaa varastoa jostain vuodelta 2009. Melkein koko kerä meni ja enköhän saa loputkin upotettua jonnekin.

raindrop

malli: Raindrop (rav)
lanka: Teetee Primavera, 36g
puikot: 3,5 mm

Suunnitelmissa on vielä mekkonen neuloa kunhan löydän sopivan ohjeen. Koska olen odottanut tätä hetkeä Kauan, haluan neuloa pieniä mekkoja! Ja muutakin valmistunutta on mutta kuvia puuttuu. Niistä siis myöhemmin.

7 comments:

Vyyhti said...

Ai kun söpönen! Tosi kivat värit, onneksi oli eri värjäyserää ne punaiset. ;)

Emma said...

Mainio takki, kerrankin vauvaneuleessa kunnon kontrastit :)

A-L said...

Ihana - aivan ihana - myssy!!

ArualMaria said...

Tosi hauska takki!

Paula said...

Ihania neuleita ja nuo takin värit on upeat!

Kerttu said...

ihana takki.

Elli said...

Oi että kun on söpöt!! :)