Friday, July 5, 2013

Contemporary

Koska Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, ei tiedä koska tarvitsee uutta pipoa. Joten neuloin sellaisen! Jotkut ehkä saattavat tunnistaa langan, se oli viime kesänä kauluri mutta käytössä osoittautui, että se on hankalan korkuinen ja joutui purkuun. Nyt sitten siitä tuli pitkään stalkkaamani Contemporary-myssy, kaulurikin on suunnitelmissa tehdä talveksi.


contemporary4

contemporary3

contemporary2
malli: Contemporary (rav)
lanka: Madelinetosh 80/10/10 Sport, 76g
puikot: 3mm & 3,5mm

Lanka oli (edelleen) taivaallista. Ohje oli hyvä, kuten Veeran ohjeet aina. Vaikka meinasikin vähän aivo nyrjähtää tuon perusmallineuleen kanssa ja useamman kerran purettiin muutama silmukka koska olin neulonut ihan omiani. Suosittelen lämpimästi! Tästä tulee varmaan yks talven suosikkipipoja, ennustan.

Osallistuin KYHiin tänäkin vuonna mutta toisen viikon puolivälissä alkoi hiipua tahti, ei vain jaksanut aloittaa uusia juttuja eikä tuntunut olevan oikein ideoitakaan mitä aloittaa. Joten jätin suosiolla kesken. Nyt posottelen onnellisena villapaitaa tuulettimen pöhistäessä taustalla. Muutakin on valmistunut, niistä lisää kunhan saan päättelykeijun kylään.

2 comments:

ellie said...

Ihana pipo! :)

Neulisti said...

Kannattaa kyllä ottaa tarvittaessa uusiksi, jos on noin herkullista lankaa. Täytyyhän sen päästä kunnolla käyttöön. Ihana pipo! :)