Friday, August 16, 2013

Pionit yössä

Jo keväällä bongasin ihanan puseron johon haettiin testineulojia ja ilmottauduin. Ohjeen mukainen lankakin löytyi varastosta joten pääsin heti vauhtiin kun sain vahvistuksen, että pääsin testineulojaksi. Väliin kuitenkin kiilasi mm Nuvem ja käsi kiukutteli ja sitten oli helle. Mutta kyllä siitä paita tuli!

peony2

peonynights

malli: Moroccan Nights
lanka: Holst garn supersoft 100% Uld, 252g
puikot: 3mm & 3,5mm

Paidasta tuli varsin ihana. Haaveilen jo syksystä kun tämän voi pukea trikootunikan ja hameen kanssa. Nimestään huolimatta lanka ei kyllä ole mitenkään supersoftia, edes pesun jälkeen mutta vallan ihanaa silti. Ja riittoisaa, todella riittoisaa. Tässä paidassa on nimittäin a-linjainen helma ja silti kulutus oli noin pieni.

Ohjeesta poiketen tein muutaman raglanlisäyksen vähemmän, pituutta helmaan hieman enemmän ja pidemmät hihat. Ohje itsessään on mainio, opin mm uuden tavan tehdä lyhennettyjä kerroksia tätä tehdessäni. Tekemäni koko oli XXL ja jos nyt tekisin tämän uudestaan, ottaisin ehkä koon XL. Ehkä, toisaalta pidän tästä kovasti näin.

Paitavimma on nyt taas päällä, puikoilla on aktiivisesti Dahlia joka on siinä vaiheessa, että toinen liehuke on jo valmis ja pidän hieman taukoa ennen kuin jatkan toisen kimppuun. Atelierinkin kimppuun jaksanen taas kohta käydä.


4 comments:

Neulisti said...

Ihanan kevyen oloinen syyspaita. :)

ellie said...

Ihanan pirtsakka paita.

Emma said...

Kaunis paitamalli ja niin makoisa väri että...

Veera said...

Tosi kaunis, varsinkin pääntie sopii sulle tosi hyvin! Ja väri!