Tuesday, July 2, 2013

Retkeilyä

Vietin ihanan viikon Helsingissä viime kuun puolella, virallisesti kaitsemassa ystäväpariskunnan kissoja mutta oikeasti mä kyllä nautin nähtävyyksistä, ihanista ihmistä ja kauniista maisemista.

Osan viikosta olin yksin ja Laika vietti siellä mun kanssa kivan viikonlopun. Shoppailtiin, käytiin Kakkugallerian kakkubuffetissa (suosittelemme mitä lämpimämmin, mahtava paikka) ja Luonnontieteellisessä museossa, useammassakin lankakaupassa ja stokkan herkussa (meidän lempipaikkoja). Seuraavassa kuvapläjäys kesäretkeilystä Helsingissä.

benkku

Luonnollisesti piti käydä Ben & Jerry's-puodissa. Parasta jätskiä ehkä ikinä.

museolaika

museominä

Luonnontieteellisessä oli vaikka mitä jännää! Oltiin ihan tohkeissamme ja innoissaan about kaikesta. Ihan mahtava paikka, sinne kaikki jos meette Helsinkiin! Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Lepakkonäyttely tosin oli vähän pelottava mutta selvittiin siitäkin.

snurre

snurre2

Lankakaupoissakin tosiaan käytiin. Ja ostoksiakin tehtiin. Snurressa poikettiin ja tarttui mukaan muutama tarjouskerä. Koska oli WIP-päivä, oli Snurren edustalla näin ihana asetelma houkuttelemassa ihmisiä sisään neulomaan ja syömään herkullisia kuppikakkuja. Oikein kiva kauppa, kävelymatkan päässä keskustasta ja vieressä Hietaniemen halli missä pyörähdettiin kanssa.

Kaiken kaikkiaan meidän reissu oli oikein mukava ja heinäkuussa mennään taas!

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Tuolla luonnontieteellisessä pitäisi joskus päästä käymään. Mistähän muuten arb´vasin, että menet lankakauppaan :D

Pirjo-Riitta said...

Tuonne luonnontieteelliseen pitäisi lapset viedä, ja olishan se mitsellekin kiva nähdä "oikea" dinosaurus. ;o))