Monday, April 22, 2013

Neulojan vapaapäivä

Voisi ajatella, että kun neulojalla on vapaapäivä, ei tämä neuloisi lainkaan. No minun tapauksessani ei ainakaan käynyt niin. Noin yleensäkin neulon aina ja kaikkialla joten sellaisia tilanteita joissa en neulo, on hyvin hyvin vähän ja harvoin. Mutta tällä kertaa päätin ottaa vastaan haasteen jonka TinttiH sai ja jakoi muille mummoille. Eli aloita monen monta työtä putkeen.

2013-04-19-12.49

Koska neulojalla on joka vuotinen tarve käpälänlämmittimille, uudelle kevätmyssylle, vaimolle puolestaan on luvattu uudet sukat ja ihanainen huivipuffakin kertoi haluavansa olla Clapotis, päätin ottaa härkää sarvista ja aloittaa kaikki saman tein. Varsin vapauttava kokemus. Ei näistä mikään työ kovin pitkälle ole ehtinyt edetä, Laikan sukassa on 2/3 varresta ja se on ehkä pisimmällä, omassa pipossa on 3 kerrosta resoria ja Clapotiksesta on tehty 2 osioita eli noin 12 kerrosta. Kämmekkäistä on tehty ensimmäisen ainaoikeinkaistale. Mutta oli kivaa irrotella! Lähipäivinä aion irrotella vielä yhden sukkaparin verran, vuosia ufoutuneet sukat Lai-la-lai Yarnzin supersockista menivät purkuun ja langasta tulee Meidas's socksit. Jotka ovat olleet jonossa noin siitä asti kun olen tuon kirjan saanut eli Vuosia. Lankakopassa on myös huivista purettua markkalankaa josta tulee osuvasti uudet apinat.

Niin ja yhden testineuleenkin aloitin. Mutta se oli jo toissa viikolla! Holst garnin supersoftista tulee Rililien Moroccon nights eli minun tapauksessani Peony nights. Tätä yritän edistää joka päivä koska on luonnollisesti jokin deadlinekin olemassa.

peony

Myös Nuvemia yritän neuloa minkä ehdin sillä hoksasin, että se sopii mitä parhaiten harteilleni kälyn häihin. Eikä ole enää kuin noin ziljoona silmukkaa neulomatta joten kiirusta pitää.

nuvem

Patakin on porissut ja maanantaina saadaan päivitettyä tavaraa Lai-la-lai Yarnzin etsypuotiin! Assarit ovat jälleen avustaneet ja olemme käyneet kiivasta keskustelua lehmänvärisen kanssa siitä onko kehruuvilla sopivaa syötävää pienille kissoille. Olemme varsin eriävin mielipitein varustettuina asian suhteen. 

No comments: