Sunday, April 14, 2013

Jaksaa jaksaa

Hetkeen täällä ei varmaan tule olemaan valmista työtä esillä, ainakaan miun taholta. Koska menossa on taas tekniikka "neulo kaikkea vähän niin mikään ei valmistu!". Ja sitten fiksu neulojatar tietysti vähän ahdistuu siitä kun mitään ei valmistu. Huoh.

Mutta edistystä tapahtuu. Atelier on menossa hyvää vauhtia vyötäröä kohti ja siitä on tulossa ihana. Pehmeä ja kaunis.

atelier

Malli on todella vinkeä ja erilainen. Tykkään tosi paljon. Sopivasti vähän ajateltavaa ja sopivasti vaan posota suoraan kunnes x senttiä. Seuraava isompi tapahtuma on taskut. Odotan kovin koska taskut on parhautta.

Tulossa on myös Nuvem, malabrigon lacesta (kuvassa oikealla). En tajua miksi olen hillonnut näitä vyyhtejä varastossa näin kauan koska tuo lanka on jumalaisen ihanaa. Kuten kaikki malabrigot mitä olen neulonut. Haluaisin kovin kokeilla Riosta ja Arryoata myöskin, ehkä syksymmällä on niiden vuoro.

kerityt

Vasemmalla olevasta Malabrigo Sock-keräsestä tulee puolestaan miulle toinen Color Affection. Kaverikseen se saa toisen Sock-kerän (jonka laika osti miulle noin vaan yllätyksenä!) ja Hedgehog fibersin sukkalankaa. Mutta siitä sitten enemmän myöhemmin, kunhan saan sen oikeasti aloitettuakin. Olen laceweightistä tehtyä Color Affectioniani käyttänyt paljon ja olen myös ominut Laikan tekemän alpakkaisen version. Tahdon vielä yhden, pehmeän ja kauniin ja uskon, että näillä eväillä se tulee.

1 comment:

Emma said...

Rios on aivan upea lanka, suosittelen lämpimästi! Miun lempitakki on siitä tehty, on kestänyt loistavasti :)