Monday, April 29, 2013

Aurajoki

Olen unohtanut yhdet valmistuneet sukat! Tai no alunperin ajattelin, että bloggaan niistä vasta kun ovat vastaanottajalla perillä mutta koska postitus näyttää venyvän ja vanuvan, postaan ne nyt. Tarina lähti siitä, että sukkahaasteessa oli tammikuussa haasteena mukavuusalueen ulkopuolinen vahvuus langassa. Koska itse neulon joko seiskaveikkapaksuisia tai fingeringpaksuisia, otin kaapista siellä pienen iäisyyden neulomista odottaneen vyyhdin Vuorelman Vetoa.

Mallin valinta oli aika helppo, olen yhdet näitä neulonut ja tykkäsin mallista. Joten Kalajoet tuli taas, samasta langasta kuin viimeksikin. Malli ja lanka toimivat yhdessä tosi hyvin, suosittelen kumpaakin lämpimästi. Itselle olen aikoinaan yhdet Veto-sukat neulonut ja ne kestivät käyttöä tosi hyvin.

joki4

joki3

joki

joki2
malli: Kalajoki (rav)
lanka: Vuorelma Veto, 85 g
puikot: 3mm

Näitä(kään) ei saatu kuvattua ilman Assaria mutta toisaalta, assarit kuuluvat asiaan. Nämä sukkaset ovat lähdössä maailmalla muistuttamaan kaukana asuvaa ystävää siitä, että Aurajoen rannalla (mikä tulee tässä yhteydessä ymmärtää nyt hyvin laajasti) asuu monen monta ihmistä jotka ikävöivät hirinää ja yleistä häröilyä yhdessä.

Kova on yritys, että saisin valmiiksi huhtikuulle vielä jotain. Edellisessä postauksessa esitellyt kämmekkäät ovat lähinnä valmistumista ja ne saan kyllä valmiiksi tänään. Ei tule huimaa kulutusta tälle kuulle, tavoitellaan sitten suurempaa grammamäärää ensi kuulle!

3 comments:

Hanna said...

Assarit on käsityökuvien parhaita puolia. :)

Toki kuvan sukatkin on kauniit ;)

enkulin käsityöt said...

Ihana Assari ja ihanat sukat.
Mukavaa Vappua Sinulle ja Assarille

ellie said...

Upeat sukat!