Friday, April 12, 2013

Viisketä sävyy

Tättärää! Vieraileva tähti!

Koska olen mahdoton, koska joudun odottamaan että on aika lähteä, niuho viisas vaimoseni komensi kirjoittamaan blogipostauksen tänne. Fine!

Neuloin tuossa hiljan kauneimman kaulahuivin ikinä. Ravelryn suosittelusivulta bongasin kiehtovan KALin: 50 shades of whatever colour, jossa kerrottiin olevan tarkoitus neuloa huivi, joka esittelee viimesen päälle näyttävästi jotain speshul yarnia. Kuten vaikka vaimon kehräämää huivilankaa!Viimesen päälle mahtavaa hei. Kaivoin varastostani sata vuotta vanhan Ilves Konelangan kaveriksi ja nykäsin puikkoset tanaan. Go go go!

Alku oli tappavan tylsä helppo.Tikutin ainaoikea-osuutta menemään kattoessa telkkaria ja bussimatkoilla töihin Paraisten perämettiin, ja LOPULTA sitä oli kylliksi, jotta päästiin itse asiaan! Olin jättänyt kakkosvihjeen avaamatta kunnes olin neulonut ykkösosion loppuun.

Ja kyllä minä niin mieleni pahoitin.

Kakkososiossa siirryttiin pitsiin, sillä speshul yarnilla. FEATHER AND FAN-muunnelma! My nemesis! Tui ei tajua virolaista hakapitsiä, mä en tajua ff-pitsiä. Enkä ees oikeestaan pidä siitä, miltä se näyttää. Mutta sitten päätin että fine, spoilaannutaan nyt vähän sitten, ja kävin katsomassa (tässä vaiheessa jo) valmiita projekteja.

Tajusin, että näillä langoilla tästä huivista tulee täydellinen. Nappasin yhdestä projektista idean tehdä picot-päättelyn, tottelin ohjetta ja panin kiltisti silmukkamerkin aina kahdentoista silmukan välein ja lähdin neulomaan.

Sehän olikin kivaa! En vieläkään tykkää sen ulkonäöstä, mutta tähän huiviin se oli juuri se oikea. Niin vintage! Niin kaunis!Perfection.Tarkastaja-Mauno tarkasti ja hyväksyi.Niin kaunis. KALin foorumilla oli valokuvakisakin, johon luulin etten ehtinyt osallistua. Postasin kuitenkin (päivän myöhässä) nuo kaksi ensimmäistä kuvaa valmiista huivista ja MÄÄ VOITTASIN! Detail shot toi mulle vapaavalintaisen ohjeen samalta suunnittelijalta! Valitsin Linen Weave Boomerangin, mä neulon sen Purosta koska mahtavuus.

Noni, blogiorjuus lusittu. Nähään taas joskus, okke-moiiii!

3 comments:

enkulin käsityöt said...

IIIK miten ihana. Tuo lanka on herkkujen herkku.
Mukavaa viikonloppua Sinulle

Neulisti said...

Haha, ihana postaus! :D Ja tuo huivi on niiin nätti.

Tui said...

[17:00] markkas: kirjota että MINÄ OLEN TUIN VAIMO LAIKA JOKA KIRJOITAN.

Niin, siis, se olen minä, Tuin vaimo Laika, joka tämän postauksen kirjoitti.