Wednesday, January 9, 2013

Vihdoin!

Kuten on ehkä huomattu, miulla tuppaa noi viimeistelyt venymään. Mutta nyt meni kyllä ehkä ennätyksellisen kauan tämän neuletakin kanssa. Melkein puoli vuotta. :x En tajua mikä siinä on niin vaikeeta, että saisi napit ommeltua kiinni, pääteltyä langanpäät ja kasteltua valmiin neuleen. Kuvat eivät huimaa päätä, kyläpaikassa ei oikein valaistus suosinut meitä mutta näillä mennään.

IMG_0229

IMG_0232
malli: Acer cardigan (rav)
lanka: Cascade yarns 220 wool, 558g
puikot: 4mm

Tästä tuli ihana. Helmikuussa aloitin, kesäkuussa sain neulottua ja jouluviikolla ompelin napit. Eli tooooosi nopeeta toimintaa. Ohje on aivan loistava, suosittelen mitä lämpimämmin. Sellaisen pienen modauksen tein takkiin, että ompelin olkasaumat yhteen ja poimin sitten hihasilmukat pyöriöstä ja neuloin hihat pyörönä ylhäältä alas. Kivampi niin kun ei tarvii saumoa, vihaan erityisesti hihojen ompelua. Lanka on ihanaa, kuten aina. Neuloin kahden kerroksen raitaa koska mulla oli kai kolmen eri värjäyserän vyyhtejä. Tosi ihana tuli, on ollut päällä jo monen monta kertaa. Rakkaustakki.

Työpöydän kulmalla hengaa nyt Manu josta puuttuu toisen kainalosauman ompelu ja kastelu jotta sen saisi käyttöön. Ja kuvat, tietty. Tähtään siihen, että saan sen tehtyä viikonloppuna. Sitten olsi rästineuleet esitelty!

7 comments:

Lotta said...

No on kyllä ihana! :)

Inkeri said...

Kaunis neule

amuk said...

Ihana takki. Tosi kaunis malli ja näyttää kivalta päälläsi.

Neulisti said...

Se on kyllä yleinen tauti, että neulominen sujuu, mutta viimeistely takkuaa. Upea neule!

ellie said...

Ihana!

essi said...

Kannatti jaksaa viimeistellä, tosi kivan näköinen takki. Piti sujauttaa omaan jonoonkin :)

enkulin käsityöt said...

Upea neule ja kauniit palmikot.