Wednesday, January 23, 2013

sur sur sur

Rukki on hurissut ahkerana ja kaiken kaikkiaan tänä vuonna on kehrätty jo 1266 metriä. Osa siitä on säikeeksi kehrätty jo viime vuonna ja kerrattu tänä vuonna mutta päätin, että kaikki lasketaan sille vuodelle jolloin lanka valmistuu eli tulee kerratuksi. Neulottukin on mutta mitään valmista ei vielä(kään) ole tällä vuodelle eikä oikein keskeneräisten kuviakaan. Huoh. Ryhdistäydyn tässä tällä viikolla kyllä vielä sillä Manu on nyt vihdoin valmis, kasteltu ja valmis käyttöön!

IMG_0313

IMG_0311
Tämä on Asarumilta saatua Yarngirmoiren superwash merinoa värissä Oops, I did it again. Erittäin pinkkiä, kuvat ei tee sille oikeutta mutta en saanut oikeaa sävyä tavoitettua (ja tunnustan, en jaksanut kauhean kauaa taistella kuvankäsittelyn kanssa). Ihanaa kehrättävää, ihana lanka ja tykkään älyttömästi. Tätä on noin 115 grammaa ja metrejä siihen mahtuu 254. Isona tästä tulee jotain ehkä päähän menevää, en tiedä vielä. Ajatuksissa pyörii myös mielikuva itsekehrätyistä tehdystä puserosta johon tää ehkä vois mennä. Sellainen jossa olisi sointuvia, yksittäisiä topseja käytetty raidoittuen. Mutta katsotaan.

IMG_0315

IMG_0314
Tämä puolestaan on ystävältä saatua falklandin villaa, nimesin tämän My little ponyksi. Ensimmäinen ohut kehruu, 392 metriä sadassa grammassa. Tätä kertasin melkein neljä ja puoli tuntia. :D Tästä tulee isona Stripe study, kera harmaan King colen merino blend 4plyn.

IMG_0347

IMG_0345

Vuoden viimeisenä sunnuntaina olin Tampereella porukalla kehräämässä ja siellä lähti rullalle tämä Vainajalta ostettu cheviot. Villalaatuna cheviot (monien muiden tapaan) on uusi tuttavauus ja tykkäsin kyllä. Olen tässä huomannut, että tykkään varsin erilaisistakin villoista. Cheviot on hieman karheampaa kuin edellinen falkland mutta silti niin ihanaa kehrättävää. Tästä tuli kaunista ja ihanaa, Laika omi tämän heti ja tästä tulee kuulemma huivi. Metrejä tähän kertyi 310 ja kuitu on peräisin SarasTextureCraftsilta, suosittelen tämän yhden letin kokemuksella kyllä lämpimästi.

Säästän silmiänne ja jätän viimeisimmän kehruun omaan postaukseensa. Mutta luvassa on muutakin kuin kehruuta, lupaan!


1 comment:

Neulisti said...

Ihania lankoja. Onneksi mun puoliso ei käy heti omimassa valmiita kehruita! :D