Friday, December 21, 2012

Sukkaa pukkaa

Kuten varmaan kovin monessa blogissa, Kutomossakin on vallalla joulukiire. Tai oikeammin voisi ehkä puhua jo joulupaniikista koska ei ole kovin montaa neulontahetkeä enää jäljellä ennen aattoa ja lahjojen aukaisua. Ja puikoilla on vielä ainakin kaksi lahjaa! Kovin kauheasti ei ole muuta neulottukaan kuin muille meneviä juttuja tässä kuussa, neulomisen sijaan enemmän olen kehrännyt mutta siitä toiste.

Sain keväällä ihanaiselta Ultimecialta käsinkehrättyä sukkalankaa. Merinoa, bambua ja nylonia sekaisin, ihanissa yksisarvisväreissä. Nam nam. Sukat hyppäsivät tästä ihanuudesta puikoille nyt loppusyksystä ja nyt miulla on ihanat uudet sukat!

yarma_medium2

yarma_medium3

yarma_medium4
malli: Oma perussukka
lanka: AlohaBlu Merino/Bamboo/Nylon, 88g
puikot: 2,25 mm

Ihanat, just parhaat ja vain mun. Haaveissa on itsekehrätty sukkalanka, yksi yritelmä tuli kerrattua eilen. Aikamoista yksisarvislankaa sekin on mutta ah, niin nättiä!

IMG_0167

IMG_0162

IMG_0180
malli: The Doppler effect socks (rav)
lanka: Katia Laine Nylon & Yarngrimoire BFL supersock, yhteensä n.70g
puikot: 2,25 mm

Nämä sukat puolestaan eivät, valitettavasti, jää omiin jalkoihin vaan matkasivat kohti kahelien sukkavaihdon pariani. Toivottavasti ehtivät perille tänään ja siten jouluksi kotiin. Mallin valinta oli kerrankin helppo, sama ohje löytyi kummankin jonosta joten raidoilla mentiin. Lankavalinta oli aivan oiva, näistä tuli tosi vinkeät!

Ensi kerralla kehruuasiaa, nyt viimeisten joululahjojen pariin!

5 comments:

Emma said...

Aijai mitä luksusraitoja :) Lämpöistä joulua!

Neulisti said...

Ihania sukkia. Se on kyllä jännä, miten kuituja valitessa tekee mieli shoppailla kaikkia hauskoja värejä, joita ei osaa yhtään käyttää neuleissa. :D

Hanna said...

Ihanaa noiden ensimmäisten sukkien lanka. Meinasin kysyä mistä sitä saa, kun näin kuvan tuossa "teaserissa". Luettuani tekstin taidan vain jäädä ihailemaan kuvaa.

Kummatkin sukat ovat kyllä kauniita. :)

Hansu said...

Tosi nättejä sukkia :)
Makoisaa joulunaikaa!

enkulin käsityöt said...

Oi miten ihanat langat sukissasi.
Ihanaa ja Tunnelmallista Joulua Sinulle