Tuesday, December 4, 2012

Kuin nenä päässä

Neulottukin täällä on! Ja vihdoin saatu myös jostain pääteltyä langanpäitäkin. Tänään olin jo reippailemassa ja ompelemassa Acer cardiganiin nappeja mutta en löytänyt nappeja! Siivous on hukannut ne jonnekin, jatkamme etsintöjä huomenna. Mutta niihin valmistuneisiin.

IMG_0129

IMG_0126
malli: Hedda
lanka: Rico desings essentials soft merino aran, 67g
puikot: 4mm

Tämä menee joululahjaksi. Tykkäsin neuloa tätä lankaa, äiti ystävällisesti diilasi sen Tampereen käsityömessuilta Villavyyhdin kojulta. Meni suosikkilistalle! Kesti myös hyvin purkamista sillä enhän mä osaa lukea ohjetta. Ensimmäiseen versioon tuli noin miljoona pampulaa liikaa ja piti purkaa. Tästäkin versiosta tuli vähän taiteellinen mutta luotan siihen, että saaja arvostaa lahjaansa eikä katso lahjahevosen suuhun. Ja Markka, tämä ei ole sinulle. Kun kuitenkin jo ehdit miettiä, että on. Halusin hieman löysyyttä tähän joten tein slouchyn ohjeella ohuemmalla langalla joten sain kivan kokoisen tästä. Ei liian iso mutta ei ihan tiukka pipokaan.

IMG_0138

IMG_0137
malli: Excess
lanka: Alohablu Sweet Grass Targhee, 53 g
puikot: 3,5mm & 3,75mm

Tämä on puolestaan ihan omaan päähän! Ihanainen Ultimecia kehräsi langan ja minä neuloin pipon. Lankaa jäi ja siitä tulee kämmekkäät tai lapaset jonkun toisen kaverina. Lanka on ihanaa, ei kutita yhtään. Tykkään!

Lankaakin on tehty! Shetlanninlammasta kaksisäikeisenä, 88 grammaa ja 129 metriä! Oon aika ylpeä.

IMG_0131


4 comments:

Markka said...

TÖRKEÄÄ! MINULLE!
Eiku mulla on jo ihana oma keltainen myssy!

Neulisti said...

Ihania pipoja. Excessistä on selvästi tulossa uusi trendipipo, niitä on alkanut näkyä blogeissa. :)

Inkeri said...

Kyllä tuo Hedda on kaunis malli. Kaunis on värikin. Aika väkertäminen noissa palmikoissa.

ellie said...

Ihania pipoja molemmat! :)