Monday, May 7, 2012

Kotimaisen suunnittelijan fanitusta

Bloggeri on mennyt muuttumaan eikä pieni ihminen meinaa hyväksyä moista. En mä osaa käyttää tätä enää. No mutta jos yritetään. Huhtikuu meni Elämän parissa, muutoksia tuli paljon ja kerralla mutta yritämme selvitä niistä hetki ja päivä kerrallaan. Viimeiset pari viikkoa on mennyt näissä merkeissä.

olkkariNeuleitakin on valmistunut muutama, katsotaan saankos ne tänne esille. Viime bloggauksessa olikin puhetta, että puikoilla on Ebba Laikalle ja taisin sanoa, että teen itsellenikin. Noh, elämä yllätti ja tähän hätään näitä valmistui vain yksi.IMG_6633
IMG_6632

malli: Ebba (rav it)
lanka: Anttila Silky tweed, 52g
puikot: 3,5mm ja 4mm

Malli on ihana ja sopii hyvin tweed-langalle. Mutta itse langasta en tykännyt niin lainkaan. Halkeilevaa ja joustamatonta. Kärsimystä neuloa ja jos ei olisi alusta asti ollut selvää, että lopputulos on kaunis, olisin purkanut ja haudannut jonnekin nurkkaan. Olen kuitenkin iloinen, että kituutin eteenpäin koska tästä tuli ihana ja vaimo tykkää kovin. Ajatus on itsellekin tehdä vihreä Ebba kyllä jossain välissä.


IMG_6624
IMG_6625

malli: 10days (rav it)
lanka: Bc Garn Semilla Dk, 379g
puikot: 4mm

Kun Suvi postasi kuvia omasta 10daysistään, toivoin heti, että siihen tulisi ohje. Kun ohje julkaistiin ja Suvilla oli synttäriale, nappasin ohjeen ostoskoriin Ravelryssä. Lanka tarttui mukaan PiikkoPirrasta ja oli aivan oiva valinta tähän. Pehmeää, neuloontui kuin itsestään ja värit ovat loistavat. Tästä tuli kevyt ja ihana, viimeistelyt vain kestivät (taas) niin kauan, että ei ihan tälle keväälle ehtinyt pitoon mutta syksylle on sitten valmiina.

Ohje on taattua Suvia, simppeliä pienillä jujuilla kuten helman nappi osoittaa. Suosittelen mitä lämpimimmin. Kuten lankaakin!

Huhtikuussa täällä valmistui huimasti yksi pieni vauvanmyssy josta ei ole kunnollisia kuvia vielä. Palaamme siis siihen myöhemmin kuten myös maaliskuussa valmistuneeseen ufosukkapariin!

4 comments:

Suvi (villapeikko) said...

:) kauniita toteutuksia!
Onnea uuteen kotiin teille molemmille!

amuk said...

Kivoja neuleita valmistunut. Suvin mallit ovat ihania ja olet toteuttanut ne kivoista materiaaleista ja työsi on mahtavaa. Olen itsekin neulonut tuon Ebban ja pidin mallista kovasti. Sinun neulomasi pipo on tosi nätti, ei ihme että vaimo on ilahtunut <3

Tess said...

Kauniita neuleita!

Mulla on mennyt tuo Suvin malli ohi, mutta nyt pitää laittaa muistiin. On tosi nätti neulepusero.

ArualMaria said...

Nättejä neuleita. Tuo 10 days -pusero täytyy varmaan munkin jossain vaiheessa neuloa, taattua laatua!