Tuesday, March 27, 2012

Kaksin aina kaunihimpi

Sain jouluvaihdossa ihanaa Hopeasäikeen Merinoa joka huuteli heti, että haluaa olla myssy. Mietin ensin Wurmia mutta sitten päädyin Rikkeen. Ja tällä kertaa onnistuin!

Rikke

rikke

Rikke
malli : Rikke (rav)
lanka: Hopeasäie Merino, 65g
puikot: 3,5mm & 4mm

Muutaman modauksen tein ohjeeseen, loin vain 96 silmukkaa ja miulla oli pienemmät puikot. Kavennukset aloitin kun myssyllä oli mittaa 8 tuumaa ohjeen 9 sijaan. Ja oih, rakastan tätä. Lanka oli ihana uusi tuttavuus, tosi kivaa neulottavaa ja väri on niin ihana. Ja eihän tämä jäänyt tähän yhteen vaan piti saada uusi luentoneule (tämä kun valmistui sairaalassa istuessa ja mammaa seuraa pitäessäni).

Rikke II

Rikke II
malli: Rikke (rav)
lanka: Handu Alpakkasilkkilanka, 93g
puikot: 3,5mm & 4mm

Joten aloitin toisen Rikken! Tämä lanka on ollut miulla jo pitkään muttei ole suostunut kertomaan miksi haluaisi isona. Kerin sen taannoin koska kuiski jotain piposta mutta sitten kerä jäi nököttömään koriin kun malli ei tarkentunut. Ensin mietin tästä(kin) Wurmia mutta sitten mietin, että ainaoikea näyttää tässä kivammalle. Eikä säilynyt tämäkään pahemmin luentoneuleena, unohdin ottaa kokoukseen viikolla neuleen mukaan joten turvauduin tähän. Mutta nyt on sitten kummallekin oma Rikke, tämä kun meni Laikalle.

Pipomania jatkuu. Puikoilla on Ebba, kummallekin oma (tietty). Ja vihreänä, tweedistä. Mutta niistä lisää myöhemmin kun on enemmän kerrottavaa.

5 comments:

Emma said...

Hianoja! Vihreä on suosikkini :)

Neulisti said...

Ihania pipoja!

hillanen said...

Mie niin tykkään näistä!

ArualMaria said...

Molemmat on tosi kauniita, värit on aivan upeat!

nätti rätti said...

kauniita neuleita ja kauniita kuvia sulla blogi täysi. Taidanpa laittaakin seurantaan!