Tuesday, May 8, 2012

Melkein makkaralla

Aloitin viime kesän KYH-tempaukseen sukat Cookie A:n uudemmasta sukkakirjasta ja jymähdin ensimmäiseen varteen. Sain sinniteltyä ensimmäisen sukan valmiiksi syksyllä ja sitten taas jymähdin. Alkuvuodesta löysin taas sen yksinäisen sukan jostain korista ja päätin, että nyt sille neulotaan pari. Ja niin tein!


wedge

IMG_6644

malli: Wedge (rav it)
lanka: Pagewood Farm Yukon, 90g
puikot: 2,25mm

Nämä olivat murheenkryynisukat ensin koska joku Tui erehtyi Ajattelemaan Itse kun neuloi ensimmäistä vartta. Ja kun kyseessä on Keksitädin sukat, se tietää usein harmia. Kuten nytkin eli purkasin ja purkasin ja purkasin. Kunnes tajusin, että ei saa ajatella itse vaan tarvii vaan tehdä kuten Keksitäti sanoo ja sitten pärjättiin hienosti.

Malli on vinkeä, olisin voinut ottaa kooksi yhtä pienemmän sillä nyt nää on vähän lörpät (tein L-koon). Mutta ovat just sopivat kotonahiihtelysukat tämmöisinä, lankakin on siihen omiaan kun on pehmoista ja ihanaa. Tahdon tätä lisää. Tykästyin jo Lindsay-mallissa tuohon ainaoikein-kantapäähän ja tykkään siitä näissäkin sukissa. Ohje on taattua Keksitätiä, loistava ja oivaltava. Näitä voisi tehdä toisenkin parin.

3 comments:

Neulisti said...

Näitä sukkia olen ihastellut ennenkin.. Tekisi mieli ostaa se kirja ihan vain jo näiden takia.

A-L said...

on ne kuitenkin aikas makeet sukat. (niin kuin on Lidsaytkin - jotka olen neulonut. Wedge on vvasta harkinnassa) kyllä se Cookie osaa sukkaohjeiden kirjoittamisen;-)

Siskohanne said...

Loppujen lopuksi, hyvännäköiset sukat sait kuitenkin neulottua!