Wednesday, March 7, 2012

Sukatus

Tykkään älyttömästi neuloa sukkia ja yleensä niitä onkin puikoilla useampi pari kerrallaan. Välillä kuitenkin tulee plaah eikä voisi vähempää kiinnostaa mikään sukka. Nyt on tänä vuonna ollut tätä ilmassa mutta nyt näyttäisi, että sukkamojo on löytänyt takaisin Kutomoon! Jee!

Erittäin kivat raitasukat

Erittäin kivat raitasukat
malli: Oak ribbed
lanka: Regia Strech color, 71g
puikot: 2,25mm

Olin tammikuussa vailla luentoneuletta ja sukat on siihen ihan parhaat koska projektipussukka ei ole valtavan kokoinen. Hetkisen (lue tunteja) jonoani selattua päädyin Nancyn sukkamalliin Knitting vintage socks-kirjasta. Miulla on haaveena neuloa siitä kaikki mallit ja taas on yksi malli toteutettu.

Nämä ovat varsin perussukat, ribbiä koko matkan mutta ribissä on kiva juju kun se ei ole sitä tavallista 2o, 2n. Lanka oli minulle uusi tuttavuus, Laika on tästä neulonut itselleen sukat jotka ovat kestäneet älyttömästi ja joita hän on kehunut maasta taivaaseen. Ensi tuntuma on hyvä, haluan tätä kyllä lisää joten seuraavan Karnaluks-reissun ostoslistalle menee tämä lanka.

IMG_6287

Puikoilla on myös Sockdownin maaliskuun mysteerisukat Yarngrimoiren sukkalangasta. Ensimmäinen vihje on nyt neulottu ja torstaina tulee toinen. Yritän herätellä sukkamojoa takaisin nysväämistekniikalla. Ainakin toistaiseksi se on toiminut sillä eilen olisin välttämättä halunnut aloittaa parin jo iäisyyden sitä odottaneelle Wedgelle mutta ei ollut puikkoja! Joten kiltisti tartuin Wonderland-sukkaan ja purin sen kärkeen jotta sain aloitettua kuvion uusiksi ja ne joskus pois puikoiltakin. Eli toivottavasti täällä nähdään jatkossa paljonkin sukkia!

Acer

Puikoilla on aktiivisesti myös tämä Acer cardigan, vartalomuotoilut on ohitettu ja vielä olisi jokunen tuuma matkaa kainaloihin. Ihana ihana malli ja Cascade 220 nyt vaan on ihan parhautta.

Ja valtava kiitos Daybreak-kehuista!

3 comments:

Neulisti said...

Limenvihreät sukat näyttävät herkullisilta.

Emma said...

Hyvännäköset raidat! Ai tätä saa karnaluksista, laitetaanpas muistiin viikonloppua varten :D

groomeri said...

Hei!! Blogissani on sinulle tunnustus :)
http://groomeri.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html