Friday, March 2, 2012

As You Like It Yarn and Goodies Club!

Lai-la-lai Yarnzin As You Like It Club eli AYLIC on unelmien täyttymys niille, jotka haluaisivat jonkinlaiseen klubiin mutta eivät uskalla, siinä pelossa, että paketissa on jotain mistä ei tykkää. Sillä tämän klubin koko pointti on, että paketin sisältö sopii Juuri Sinulle!

Paketti tulee yhdessä erässä joko lähimpään SmartPost-toimipisteeseen tai omaan postikonttoriin, ja toimituskulut sisältyvät hintaan.

Mitä siinä paketissa sitten on?!

Lankaa. Kolme vyyhtiä sukkalankaa - yksi Sock (75 % superwash wool, 25 % nylon, 400 m / 100 g), yksi BFL (100 % superwash BFL, 400 m / 100 g) ja yksi Super Sock (80 % merino, 10 % kashmir, 10 % nylon, 350 m / 100 g), kaikki värjättyinä Juuri Sinun toivomuksiesi mukaan! Kyllä vain! Ihan tarkkoja sävyvastaavuuksia en voi luvata, käsinvärjättyjen kanssa on aina semmoista, mutta Sinulla on lupa sanella vaikka jokaiselle vyyhdille tarkka väri tai värit. Vaihtoehtoisesti voit myös vain sanoa, mitkä värit eivät käy.

Lisäksi paketissa on ekstraa! Toivomuksiesi mukaan ohjeita (hankin luvat suunnittelijoilta, jos lupaa ei heru ei heru ohjettakaan eli ihan varmaa takuuta tästä ei ole), tarvikkeita, herkkuja tai jotain kivaa pientä. Tai vaikka ihan jonkun muun tai tehtaan tekemää lankaa, jos budjettiin mahtuu! Päätös on Sinun!

Koska on huomattu, että toimitusaikoihini ei voi ihan välttämättä täysin luottaa, tämä klubi ei ole kiireisille. Aloittamiseen vaikuttaa myös se, miten pian saan vähintään kaksi osallistujaa, jotta saan tilattua langat. Mutta sen Ihan Varmasti Vannon ja Vakuutan, että saat pakettisi ennen syksyä!

Lähetän infokyselykaavakkeen ja tilitiedot kun olet ostanut klubin. Tervetuloa mukaan!

HUOM: Monivärisien vyyhtien tekemisestä laskutan ylimääräistä. Kaksivärisistä 2 euroa, kolmivärisistä 2,50 euroa per vyyhti. Tällä hetkellä ekstroihin budjetoitu osuus on noin 30 euroa, eli jos hinta hirvittää niin siitä voi halutessaan karsia! Lähetä ihmeessä viestiä niin kattellaan millainen klubi saadaan tehtyä Juuri Sinun Tarpeisiisi!

Kubin voit ostaa Etsystä, joten hop ostamaan!

No comments: