Monday, March 12, 2012

Sain tunnustuksen Groomerilta! Kiitän ja kumarran! Tämä menee näin:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi
3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle

Randomfaktoja. Hm. Pienenä mun haaveammatti oli arkeologi. Rakastan body shopin hamppukäsirasvaa. Pinoan asioita hurjiin, epämääräisiin pinoihin. En ole koskaan juonut kaakaota. Juttelen paljon meidän kissalapsille. Olen koukussa Viva pinata pocket paradice-peliin. Että näin!

On mulla myös valmista esiteltävää. Kuten on ehkä käynyt ilmi, täällä Kutomossa joskus viimeistelyt kestää. Mutta nyt taisin jo tehdä oman ennätykseni. Työ on valmistunut lokakuun 16. ja päättelin langanpäät toissapäivänä!

kassii

pieni kassi
malli: Inga's Hägelbeutel (rav)
lanka: Drops Paris, 264g & Katia Tobago, 200g
koukku: 3,5mm

Tämä oli osa 2011 kyhäilyä mutta ei sitten valmistunut ajoissa. Palat kyllä sain tehtyä mutta sitten olisi pitänyt vielä kasata se ja tehdä kahvat. Niitäkin tämä odotti iäisyyden ja niihin kului ihan kokonainen ilta. Langanpäät päättelin puolessa tunnissa. Mutta nyt se on valmis ja sopiva käyttötarkoitukseensa eli reissuneuleiden kuljetukseen. Muuhun tästä tuli vähän iso, jos olisi viitseliäs niin laittaisin tähän vuoren mutta en ole. Kiva malli, tykkäsin! Ehkä teen ensi kesäksi toisen, pienemmän (5 kerroksen ruuduilla). Kuka tietää.

4 comments:

Emma said...

Ihanan iso ruutukassi :D Joskus viimeistelymojoa saa odottaa kuukausikaupalla...

ArualMaria said...

Onpas hurjan tilava kassi! Tuohonhan mahtuu vaikka mitä. Joo, ei se viimeistelykeiju tule aina silloin kuin pitäisi... :-P

Puputsi said...

Makee kassi, me want!

Tintti said...

Ihana kassi!
Alkoi heti virkkuuttaa, kun aurinko alkoi paistaa.