Friday, March 16, 2012

Pikkasia

Laikasta tuli viime viikolla täti ja tietysti ollaan heti tohkattu sitä, että mitä sille vauvalle neulotaan. Esittelinkin jo aiemmin neulomani takin mutta takki sai seurakseen myös muutakin.


malli: Oh, baby baby booties (rav)
lanka: Novita Miami, 27g
puikot: 3,25mm

Ohje oli aivan oivallinen, tosi kiva neuloa. Näitä voisi tikutella satunnaisista jämistä lahjalaatikkoon kun kuitenkin ollaan siinä vaiheessa elämää, että vauvoja tupsahtelee läheisille. Olivat myös yllättäen sopivat rääpälejalkoihin (poika on kovin pieni vielä). Miami tuntui tosi sopivalta vauvalangalta, pehmoista ja mukavaa neulottavaa.

siksak

siksak

malli: siksakmyssy (rav)
lanka: ColourMart Silk 20/60NM DK Weight, 36g
puikot: 3,25mm

Vauvan äiti on villa-allerginen niin laikan varastosta löytyneestä yksinäisestä silkkipöntöstä tehtiin myssykkä. On vielä pitkään varmaan iso mutta josko joskus olisi sopiva. Tätä lankaa en tykännyt neuloa, silkki ei jousta yhtään ja koska tämä on keritty kaksinkertaiseksi kartiolle, tuli vähän väliä puikolle vaan toinen säie.

easypeasy

malli: Easy peasy sock newborn sock hat (rav)
lanka: Katia Mississippi 3, 13g
puikot: 3mm

Kävimme tapaamassa uutta sukulaista viime viikonloppuna ja kävi ilmi, että pojalla ei ole sopivaa pipoa kun on niin pieni. Tässä on tädin vastaus, toivottavasti sopiva pieni rääpälemyssy! Kuten ehkä huomaa, täällä on vauhdissa taas joka kevät ilmenevä hatutus. Puikoilla on myssy itsellekin ja suunnitelmissa ainakin kaksi muuta. Joten tiedossa myssyjä!

3 comments:

amuk said...

Kyllä pikkuisen kelpaa kun täti ja tädin vaimo molemmat neulovat hänelle ihanuuksia. Kivoja vauvaneuleita olet neulonut tulokkaalle :)

Neulisti said...

Voi että on suloisia pieniä neuleita.

Hepsi said...

Voi kuinka suloiset tossut!