Monday, March 26, 2012

Easy going in paradise

Luentoneule on tärkeä asia mutta niissä on yleensä se ongelma, että ne valmistuu jossain vaiheessa. Tai muuttuu hankalasti kuljetettavan kokoisiksi. Joten olen vähän väliä sen ongelman edessä, että mitä ihmettä sitä neuloisi seuraavan päivän luennoilla. Laikaa tää alkaa jo huvittaa koska yleensä mallin ja langan valintaan liittyy verta, hikeä ja kyyneliä. Ja monta mielenmuutosta. Kaipasin jotain pehmeää puikoille, jotain lohdullista läheisen sairauden aiheuttamaa huolta poistamaan. Kaivelin ihkusukkalankalaatikkoa ja sieltä huuteli Handun klubilanka, merinosilkkisukkalanka, jonka vaihdoin Raikulta syksyllä. Ja eikun puikoille.

easy going in paradise

easy going in paradise

Linkkieasy going in paradise
malli: EasyGoing (rav)
lanka: Handu merinosilkkisukkalanka, 70g
puikot: 2,25mm

Ensin näistä piti tulla ihan sileät sukat mutta satuin selaamaan ravelry-jonoani etsien Kahelien aakkoshaasteeseen e-projektia ja huomasin nämä sukat. Joten pientä palmikkoa ja elämä on kivaa. Lanka käyttäyi ihanasti, sopivasti vähän lätäkköä ja spiraalia ja raitaa. Jalassa nämä ovat aivan ihanat. Suosittelen kyllä tätä pohjaa, löytyy mm Cascadelta (heritage silk).

Näiden sukkien myötä sain takaisin sukkamojoni! Sain jopa aikaiseksi neulaista loppuun viime kesänä aloitetut Wedget ja ajatus olisi kaivaa pinoista esiin seuraavat ufo-sukat.

6 comments:

Tiina R said...

Ihanat sukat :)

Neulisti said...

Kauniit on sukat!

Emma said...

Ihanat värit ja palmikotkin :) Sukkaneule on juurikin passeli koulussa neulottavaksi. Mie kuljettelin jossain vaiheessa matkaneuleena villapaitaa, laukkuun ei sitten muuta mahtunutkaan (kuten luentomonisteita tai muistiinpanovälineitä...) :D

A-L said...

ihanan väriset sukat! mulla luentoneuleen pitää olla ihan vaan sileetä (tossa syssyllä neuloin aina mehiläistenhoitajan peittoon lisää kennoja, nyt peitto on jäähyllä kun en vauvan kanssa voi luennoilla käydä) - joten nostan hattua kaikille jotka pystyy vaativampaankin neulontaan luennoilla...

ArualMaria said...

Luentoneuleet on kyllä se ikuisuusongelma. :D Mä oon välillä raahannut jotain puserontekelettäkin luentoneuleena, mutta sukat on kaikista kätevin luentoneule.

Raiku said...

Hienot sukat tuli! Kiva nähdä lopputulos, kun lanka kerta ehti täällä minun luonani muhia. Ehkä se vaihto kannatti, kun sait näin nopeasti valmista. :)