Thursday, March 1, 2012

Talvipäivänseisaus

Aloitin jouluna kyläilyneuleeksi Daybreakin ja se valmistuikin kohtalaisen nopeasti, Ravelryn mukaan 3.1. Pingotus sitten puolestaan antoi (taas) odottaa itseään kunnes maanantaina repäisin ja pistin pingottaen. Ährätessäni pingotusrautoja huiviin kirosin, että ikinä ei enää. Mutta kun näin valmiin huivin pingottumassa, tuli mieleeni heti kaksi ihanaa lankaa jotka toimisivat niiiiiin hyvin Daybreakina. Rouheaa kotimaista villalankaa, sillä ei voi mennä vikaan. Ehkä sittenkin vielä toinen. Mutta josko lahjoisi vaimon pingottamaan.

daybreak

daybreak

daybreak

assarikuva

malli: Daybreak
lanka: Schoppel-wolle Admiral 4ply 131g & Schoppel-wolle zauberball crazy, 50g
puikot: 3,5mm

Kun aloitin tätä ja pääsin raitoihin, en ollut ihan varma väreistä. Mutta nyt kun näen sen valmiina niin tiedän, että valinta oli aivan oikea. Täydellinen. Ohje on oivallinen ja koukuttava, helposti jäi kierteeseen jossa neuloo vielä yhden raidan. En halunnut jatkaa raitaosuuden jälkeen zauberballilla kuten ohjeessa tehtiin joten tein reunuksen samalla värillä kuin aloituksen ja tykkään tuloksesta paljon.

Tästä tuli kohtalaisen kookas, 172cm on siipiväli mutta siihen on ihana kääriytyä. Juuri sopiva. Ihan ei riittänyt 100g kerä turkoosia vaan Hepsi ystävällisesti lähetti oman jämänsä miulle pelastean projektini. Siltikään reuna ei ole ihan niin pitkä kuin ohjeessa mutta ei haittaa lainkaan. Neuloin siis ohjeen koon large. Large on myös seuraava huivi joka pääsee täällä esittäytymään, Dew drops nimittäin tipahti puikoilta ja on jo ennen pingotusta siipiväliltään yli 2 metriä. Hups.

lumikylpy

Assarin mielestä hanki oli paljon kivampi kuin joku tymä huivi.

9 comments:

Emma said...

Läääh, upea upea upea! Miullaki just Daybreak tulossa, valmistuu hämmentävän nopeasti :D

tea said...

Aivan ihana!

Lammas said...

Ihana versio tästä upeasta mallista.

Tiina R said...

Hirveän kaunis!

hillanen said...

Tää on niin ihana :)

Neulisti said...

Upea!

amuk said...

Ihana, mahtava ja kaunis <3

Hepsi said...

Wau kuinka upea siitä tuli!

Heidi said...

Jotkut huivit tuntuvat pingottuvan lähes itsekseen ja toiset vastustelevat sitten ihan hurjasti :) . Mutta aivan ihana Daybreak! Värit ovat ihan huiput.