Sunday, January 1, 2012

Mitä jäi puikoille?

Moni listaa näin vuodenvaihteessa valmistuneita töitä kuluneelta vuodelta. Ajattelin lähestyä asiaa vähän toisesta vinkkelistä. Eli mitä jäi puikoille, mitkä neuleet eivät valmistuneet tämän vuoden(kaan) aikana? Kuvat ovat osin jo tuttuja koska missasin tämän päivän auringonvalon vierailemalla Mammalassa.

Viime postauksessa esitelty Daybreak odottaa lankalähetystä Hepsiltä, päätin tehdä reunuksen solidilla värillä joka tietenkin otti ja loppui kesken. Mutta ei puutu paljoa enää! Ja miten ihanan addiktoiva neule. Jos lanka ei olisi loppunut, olisin varmasti saanut sen jo valmiiksi.


Koska Daybreak jäi odottamaan lankalähetystä, piti tarttua johonkin muuhun keskeneräiseen. Päätin, että 2 valmista tarvii olla ennen kuin saa aloittaa uutta. Joten tartuin Tiit-sukkaan, ensimmäinen näistä kun on jo valmiina ollut pitkään ja toisestakin oli varsi tehtynä. Nyt on jalkaterä jälkimmäisestäkin jo puolivälissä!

Tiit's socks

Wedge odottaa edelleen paria. Tarvii reipastua tän kanssa koska tarviin sukkia. Ja tää on ollut luvattoman kauan ilman paria.

Wedge

Lupasin Laikalle nororaitasukat jouluksi. Noh, ei ihan onnistunut. Ensimmäinen sukka on valmis ja toinen odottaa inspiraatiota.

norosukka

Perinnemysteerit jumittavat edelleen samassa jamassa. En ole koskenutkaan näihin aikoihin. Huoh. Ja kohta ehkä olis tarve tämmöisille vähän paksummille sukille kuitenkin.

Sain tilaisuuden testineuloja Miljaskan ihanat Aida-säärystimet. Noh, sain yhden valmiiksi määräajassa ja sitten nää on hautauneet sen jälkeen tuonne wippikasaan. Kuten edelläkin, näihin tarvii tarttua asap. Vetoa on mukava neuloa ja nää tulis nopeesti.

aida

Helmikuussa aloitin Sockdown-haasteeseen Nancyn mallin Gentlemans' socks with Lozenge pattern. Eka on jalkaterässä ja en edes tiedä tällä hetkellä missä se on. Köh.

Socks with lozenge pattern

Tilasin syksyllä testiin yhdet Chiagoon pitsipyöröt mutta kun olin neulonut niillä muutaman kerroksen, muistin, että en tykkää metallipuikoista koska ne käy käsiin. Vaihdoin puupuikkoihin ja Thao edistyi hyvin kunnes tajusin neuloneeni liikaa ainaoikeeta ja nyt tarvis säätää koska ei viittis purkaakaan. Laika on kyllä luvannut auttaa mutta äh.

Thao

Lisäksi puikoilla on Laikalle sukat turkoosista fabelista, niistä on tehtynä huimasti jopa resori. Ja sitten on ne muilta vuosilta ufoiksi jääneet. Joten töitä riittää. Koska näille tehdään jotain nyt tänä vuonna. Joko neulotaan valmiiksi tai puretaan mutta jotain.

4 comments:

Sude said...

Onkohan semmoista tautia olemassa kuin "Yhden sukan syndrooma".:D Minulla kun kanssa on noita yksiä valmiita sukkia vaikka kuinka monta ja paria ei vaan tahdo syntyä :)

Hepsi said...

Ihania keskeneräisiä sulla! Ja hei, lanka on jo matkalla. Kiitos ihanan mieheni! =)

A-L said...

Aivan loistava idea listata nuo vuodenvaihteen yli jääneet keskeneräiset valmistuneiden sijaan! Piristit ihanasti päivääni postauksellasi! (ja taidan häpeilemättömästi kopioida idean omaan blogiini, toivottavasti ei haittaa? - mikäli vain uskallan... nimittäin aluksi ajattelin että eihän mulla ole kuin pari wippiä, mutta kun tarkemmin ajattelee - niin taidan muistaa ihan väärin.. HUI!)

Emma said...

Paljon kauniita sukkasia :)