Thursday, December 15, 2011

Vihreää

Kuten moni muukin, minäkin neulon puikot sauhuten joululahjoja. Neljä on valmiina, viides puikoilla ja kolme vielä aloittamatta. Huoh. Mutta jotain on siis valmiina ja kaksi kuvattunakin jo! Laikan joululahja odottaa kuvaamista, tarvitsee saada vaimo ensin pois kotoa ettei lahja paljastu ja Veetin lahja tarvitsee silmukoida vielä ennen kuvausta.

Quicky cowl


Quicky cowl

malli: Quicky Cowl
lanka: King Cole Merino blend aran, 77g
puikot 5,5mm

Tämä lähti tiistaina jouluvaihtopaketin mukana vaihtoparilleni. Toivottavasti on mieluinen. En taas(kaan) osannut lukea ohjetta joten reunoissa ei ole ainaoikeaa vaan sileää. Mutta toimii näinkin! Parasta tämän neulomisessa oli, että mun kädet kesti neuloa näin paksuilla puikoilla eli mun twentytenillä on toivoa!

Paraphernalia


Paraphernalia

malli: Paraphernalia
lanka: Sandnesgarn Sisu, 85g
puikot: 2,5mm

Tämä oli toinen otto tämän ohjeen kanssa ja nautin suuresti. Paitsi niinä hetkinä kun luulin osaavani kaavion ulkoa ja neuloa posottelin ihan omiani. Nämä lähtivät ystävän siskolle joululahjaksi, tilaustyö olivat siis.

synttärilangat


Myös nämä ihanat vihreät kotiutuivat viime viikolla. Madelinetosh merino lightia ja casdaden 220 superwashia, synttärilahjaksi sain! Ihania, täydellisen värisiä ja niin pehmeitä. Näistä tulee huivi ja pipo.

3 comments:

ArualMaria said...

Kauniit paraphernaliat ja ihania synttärilahjalankoja!

Heidi said...

Minulla on toiseksi viimeinen joululahja puikoilla ja tuntuu että hyvinhän tässä ehtii. Normaalisti tuollainen aikataulu olisi ihan kaaos! Olen kerran kutonut Paraphernaliat ja jossain vaiheessa olisi kiva tehdä sellaiset uudestaan itselle :) .

Tiina said...

Ihanat nuo sukat, kiitos tuhannesti. :) Sisko on varmasti tyytyväinen. Cowl näyttää tosi suloiselta, ja mukavalta yllä. Ihania vihreitä nuo kaikki.