Friday, December 2, 2011

Lokakuussa

Vihdoinkin on kuvia jo lokakuussa valmistuneista neuleista! Alan päästä taas ajantasalle bloggaamisen kanssa. Mennään aikajärjestyksessä, se on kivaa.

oakleaves3


oakleaves1Linkki
malli / pattern: Live Oak Shawlette
lanka / yarn: Pigeonroof Studios Siren Two Lace, 104g
puikot / needles: 3,5mm

Sain tämän jumalaisen langan hääpäivälahjaksi Laikalta, se on sekoitus merinoa ja kashmiria ja nylonia. Ja niin kaunista. Olen jo pitkään haaveillut Pigeonroofin langoista ja täytyy sanoa, että en turhaan. Tämä oli odotuksen arvoista. Malli oli ensimmäinen Romin ohje jonka neuloin ja ei kyllä jää viimeiseksi. Tein yhden toiston enemmän a-kaaviota kuin ohjeessa koska oli käytössä ohuempi lanka enkä halunnut nenäliinan kokoista huivia.

folded3


folded6


folded2
malli / pattern: Folded
lanka / yarn: Wollmeise 100 % merino superwash, 427g
puikot / needles: 2,5mm & 3mm

Tämä on ihana, niin ihana. Lanka oli loistovalinta, minulla oli kaksi "virallista" vyyhtiä ja yksi WD (We're different)-vyyhti. Raidoitin koko matkan kropassa kahdelta kerältä, hihat on neulottu yhdeltä kerältä ja ne ovatkin hieman enemmän liilaan taittavat kuin muu pusero. Lisäsin muutaman sentin mittaa kroppaosaan koska tissit vievät paljon kangasta. Enkä tykkää jos selkä jää paljaaksi. Tein myös enemmän lyhennettyjä kerroksia kaarrokkeeseen ja useiden vinkkiä seuraten resorin kaulukseen.

Toinen neulomani Veeran paitamalli ja olen edelleen syvästi rakastunut. Tämä on kaunis, elegantti mutta silti vinkeä. Veera on mielettömän lahjakas suunnittelija jonka ohjeet on hyvin kirjoitettuja ja niistä on ilo neuloa. Kaulassa minulla muuten on Laikan neulomia kaulureita, ensimmäinen on Mickin käsinkehräämästä merino-bambusta ja violetti on päällevärjättyä Nepalia.

Loppuun vielä kuva assarista jonka oli pakko päästä hyllylle!

assari


Sekä. Olen NaKniSweMo-voittaja, Counterfort pullover valmistui hyvissä ajoin keskiviikko-iltana ja lankaa jäi jäljelle huimat 2,3 metriä. Tässä pieni vilautus siitä mitä on tulossa.

Counterfort

5 comments:

Sadelma said...

Upeita juttuja oot tehnyt. Ja oho mikä kissa :O

Emma said...

Ihanaisia neuleita! Huivi iski täysillä :D

Hansu said...

Ihania neuleita! Söpö kissa :D

Katija said...

Tykkään kovasti näistä neuleista. Ja Folded on ihana malli, suorastaan rakastan omaani.

Assari on suloinen, mullekin kelpaisi tuommoinen. Harmi, että isäntä ei jaa innostustani...

Oranssi said...

Ihanainen Folded! Hämmästyttävän vähän söi lankaa.