Saturday, December 17, 2011

Piipahdin viime viikon lauantaina Villavyyhdissä, osallistuin Tuulian vetämälle TTS 2-kurssille. Sain hienon vision tunikasta joka on pitsiä ja mitoiltaan still lightin oloinen. Kunhan tässä saa joululahjaneuleet pois puikoilta, alan tarkemmin suunnitella sen toteutusta.

Mutta eihän sitä voinut käydä ihanassa lankakaupassa ilman, että ostaakin vähän jotain. Olin säästänyt seuraneitpalkkioistani (ja saanut varastohaasteeseen valmiiksi 3 työtä joka oikeuttaa uuden langan hankintaan) joten sain ostaa itselleni tunikalangat sekä vähän tiskirättilankaa sekä testivyyhdin Cascdaden 128:a.

villavyyhdistä

Geilskin Uld und Bomuldista tulee Geilskin ohjeella tämä ihana tunika. Cascaden kohtalo on vielä hieman auki, vähän se huutelisi pipoksi mutta sitten taas Iina lupasi neuloa miulle aika saman sävyisestä Malabrigo worstedista Alana Dakosin kauniin Seedling-myssyn enkä tiedä tarvitsenko kahta pinkkiä myssyä. Ehkä siitä tulisi kauluri, Bandanaa vähän mietin. Tarvii mutustella tätä. Ja Ricon puuvilloista tulee rättejä omaan ja isän keittiöön.

Omat värjäykset

Tämän syksyn aluevaltaus on ollut värjäys. Laika on ollut semieläkkeellä värjäyshommista koko syksyn joten jos on halunnut upottaa pataan väärän värisiä vyyhtejä, on pitänyt opetella itse. Yllä on Malabrigo Lacea, alla Regian puna-valko-sinistä raitalankaa joka kävi pinkissä kylvyssä. Tuli aikasta kivoja!

Joululahjaneuleet edistyvät, saatan jopa ehtiä neuloa ennen jouluaaattoa isälle jo viime jouluksi (köh) luvatut huovutet lapaset! Wohoo! Ja kohta, kohta saa neuloa itselle!

No comments: