Saturday, November 26, 2011

Saalista

Tosiaan, olimme Laikan kanssa Tampereen käsidentaitomessuilla messuorjina Biketexin kojulla perjantaina ja vaikka myimme kuin pienet eläimet, ehdimme myös hieman pyöriä messuilla ostoksia tehden. Tämmöisiä ihanuuksia tarttui mukaan, näiden lisäksi ostin myös 100 g Dropsin extra fine merinoa jotka olin tilannut Tapion kaupasta etukäteen toimitettavaksi messuille. Siltä varalta, että Counterfortista loppuisi lanka kesken. Mutta niitä ostoksia!

Ensimmäisen lankavyyhdin ostin Tinttamarellin kojulta. Olen kovin ihastunut Tausendschönin lankoihin joten kun oli Schoppel wollen sukkalankaa Tausendschön editiona kuudella eurolla vyyhti, olihan siitä pakko ostaa yksi itselle. Tästä tulee joko huivi tai sukat. En tiedä vielä. Ihailu on kesken!

tausendschön


Seuraavaksi suunta oli kohti Lankakauppa Kujetta josta tarttui mukaan tuttuja suosikkeja. Eli Dropsin alpacaa alelaarista 2 kerää ihanan kirkkaan vihreänä. Näitä Laika jo minulta yritti varastaa mutta kun ei keksinyt mitä niistä neuloisi, sain ne takaisin!

palpakka


Silmäni laajenivat kun näin, että suosikkilankoihini ehdottomasti kuuluva Cascade 220 oli messutarjouksessa ja mietin pitkään mitä värejä ostan. Päädyin näihin kahteen heathers-väriin, näistä tulee ainakin toisesta vyyhdistä uudet tumput talveksi.

220


Vaikka olin päättänyt, että en osta sukkalankaa, huomasin ostavani vyyhdin Casdade Heritagea. Oho.

heritage


Kun vielä Laikan kanssa kiertelin messualueella, tarttui matkaani nämä ihanat väriläiskät Villa Ellulta. Islantilaista pitsilankaa, näistä tulee ihana raitahuivi.

islantilaiset


Että tämmöisiä! Ja joku ehkä mietti, että mikä ihmeen Counterfort. No se on miun NaKniSweMo-projekti eli marraskuussa olisi tarkoitus neuloa valmiiksi kokonainen villapaita. Hihoissa mennään joten ensi viikolla pääsen näyttämään teille valmista puseroa!

2 comments:

enkulin käsityöt said...

Voi mitä ihanuuksia olet ostanut. Ihan sormia rupesi kihelmöimään.

Oranssi said...

Heh, samat Cascadet kuin mulla, mahtivärit!