Saturday, October 8, 2011

Silkkiraitoja

Viimeinen KYH-työ esittelyssä tällä erää! Muut ovatkin sitten vielä köh kesken. Tämän kanssa kesti iäisyyden saada se höyrytettyä ja käyttöön, kaksi kuukautta! Mutta tykkään mallista kovasti, en vain ole ihan varma tuosta lankavalinnasta koska etenkin kosteana silkki tuoksuu nenääni aika paljon. Mutta seuraan tilannetta, jos tuntuu etten voi käyttää tätä itse, annan jollekin ja teen itselleni toisen.

Silk study


Silk study


Silk study

malli / pattern: Stripe study shawl (rav it)
lanka / yarn: Cascade heritage silk (oranssi) & Hand maiden sea silk (vihreä)
puikot / needles: 3mm

Kun tämä malli ilmestyi, en ollut ihan varma tykkäänkö siitä vai en. Jonkin aikaa makustelin asiaa ja sitten jotenkin vaan kolahti. Halusin ehdottomasti oman ja aloitin tämän KYH-projektina kesäkuussa. Lankoina käytin ihania silkkisekoitetta, neulominen oli mielettömän ihana kokemus. Kumpikin lanka pääsi simppelissä ainaoikeinneuloksessa edukseen.

Ehdottomasti suosittelen tätä mallia. Veeran muiden mallien tapaan ohje on hyvin kirjoitettu, loppuun asti mietitty ja ilo neuloa. Itse haluan toisen ja ehkä kolmannen ja ystävällekin lupasin neuloa. Niitä harvoja malleja on tämä joita oikeasti voin ajatella neulovani useamman kappaleen.

5 comments:

Roina said...

Ihana huivi! Väri on kaunis :)

Maritta said...

Kauniit värit oot valinnut, tämä on ihana! Toivotaan että päättyy omaan käyttöön :D Mä kyhäilin tämän myös ja sain vastikään pingotettua, vieläkö joku kuvais sen.

Sanna said...

Huivisi väriyhdistelmä on herkullinen! Minäkin olen vähän varauksella suhtautunut malliin, mutta ehkäpä muiden suosituksesta innostun kokeilemaan...

essi said...

itseäni on kanssa epäilyttänyt hieman huivin malli, mutta moni on sitä kehunut, ehkä pitäisi kokeilla. tämä sinunkin huivi on yksi ihanuus,hyvät värit olet valinnut :)

xante said...

hieno huivi:)