Sunday, October 16, 2011

Mitä pinoista löytyykään?

Lupasin, että bloggaan jatkossa ahkerammin ja nyt yritetään sitten! Reippaasti. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että useampi keskeneräinen on valmistumassa joten kohta pääsee aloittamaan uusia töitä! Puikoille on hyppäämässä lähiaikoina ainakin bolero Mammalle Rose mohair luxista ja itselle ehkä söpöin myssy ikinä eli Kate Daviesin Sheep heid. Mutta niistä sitten enemmän kun ovat virallisesti työn alla.

Siivoilin tänään olohuonetta ja löysin kasan ufoja. Judiuni pyysi listaamaan kunkin laatikosta löytyviä aarteita ja tässä tulee!

Kevätpyörylä

Numerolla yksi esittäytyy Sprintime swirl joka odottaa reunusta. On odottanut jo hetken. Tällä hetkellä mielessä on vaihtoehto, etLinkkitä virkkaisin tähän reunuksen koska en nähtävästi koskaan saa neulottua ohjeen mukaista reunusta.

Numerolla kaksi esittäytyy Twenty ten joka on jumittanut myöskin jo pidempään, ensin koska menin sekaisin kerroksissa enkä tiedä tarviiko sitä purkaa ja sittemmin koska kädet ei kestä niin paksuja puikkoja. Tämän kovasti haluaisin valmiiksi koska tykkään mallista ihan älyttömästi.

Viime vuonna eli 2010 aloitin KYH:n kirjoneulelapaset. Kesken edelleen. Vaikka malli on ihana, selbu sea horses.

Viime kesänä on aloitettu myös Mile high club-sukat. Ensimmäinen on valmis, toisesta resori. Eh. Lankana jumalainen Lai-la-lai Yarnz Super sock. Nämä tarvii tsempata loppuun asap.

Viime syksynä on aloitettu Ilun Beck-sukat joita testineuloin, ensimmäinen valmistui reippaasti ja sitten jymähti. Vähän samoin on käynyt Gentleman's sock with Lozenge pattern-sukille. Jymähdys. Löytyy sieltä ufokorista vielä Suomalaiset perinnemysteerisukatkin.

Mutta mitä tekee neuloja? Aloittaa uusia sukkia, tietty!

Wedge

Nämä on aloitettu tämän vuoden KYHiin, mallina Cookien Wedge. Jumittivat pitkään koska meinasin nyrjäyttää aivoni ohjeen kanssa. Mutta nyt ensimmäinen on valmis ja tarvis neuloa pari.

angee

Kaheleissa on menossa Aakkoshaaste eli neulotaan aakkoset läpi. Nämä Angee-sukat ovat miun A-haasteeni, ensimmäinen valmistui tänään. Lankana näissä on Cascade heritage joka tuntuu näin yhden sukan perusteella aivan oivalta langalta. Onneksi sitä on vielä 4 vyyhtiä varastosa.

norosukka

Näitä norosukkia neulon puolestaan Laikan puolesta. Laika on ehkä maailman huonoin sukkaneuloja, hyvin menee kiilakavennuksiin asti ja sitten tulee stoppi. Niin kävi näillekin ja kun olin perjantaina vaille luentoneuletta, otin tämän mukaan. Ensimmäinen sukka on nyt kärkikavennuksia vaille valmis eli Laika saanee tässä kuussa vielä käyttöönsä uudet sukat.

4 comments:

alarwyn said...

Jee, en siis ookaan ainoa, joka on vielä just ja just saanut tehtyä kantapään, mutta sitten vaan tökkii. Niin, että terveisiä vaimolle, mulla on MONTA keskeneräistä sukantekelettä juurikin jumahtaneet kiilakavennuksiin. :D

Markka said...

LellisLaika!

enkulin käsityöt said...

Onpa upeita käsitöitä tulossa.

Tintti said...

Onneksi en ole ainoa,jolla on keskeneräisiä...

Mua sukituta yhtään tällä hetkellä.